Ma Vie ・Pour Femme

Where I’ll be all day

DSC_33377
Hello laaadies. Så er det min sidste dag i solen, åh hvor jeg altså bare nydt det. Vi har lavet absolut ingenting om dagen, andet end at ligge i solen og nyde det lækre vejr og gode mad. Abu Dhabi og Dubai er virkelig to af mine favorit steder at rejse, af hvad jeg har oplevet hidtil. Jeg kan godt lide kombinationen af storby fyldt med shopping og store malls, samt bountystrandene og de flotte poolområder. Herudover er landet bare så oplevelsesrigt og meget smukt – det er virkelig et besøg værd og er man ligesom mig til lidt af storbylivet, uden at ville gå glip af de afslappende, smukke strande – så er Abu Dhabi og Dubai virkelig anbefalelsesværdigt.

Jeg har taget nogle fine billeder fra hotellet, forskellige shopping-malls, Ferrari World og en masse andet I skal glæde jer til at se når jeg er hjemme igen. Jeg kunne godt tage 1 uge mere her, men glæder mig alligevel til at komme hjem til mit liv hjemme – det er vildt hvor meget man også kan komme til at savne sin hverdag, som man ellers tager meget for givet og ser som en pligt – en ferie får altid mig til at tænke lidt mere over hvor priviligeret og heldig jeg er, det tror jeg er meget sundt at tage til eftertanke. Nu vil jeg smutte ned til poolen, vi skrives ved <3

OUTFIT:
Bikni, Moeva London

4 kommentarer

 • Camilla

  Meget mærkeligt spørgsmål.. Men har du engentlig fået lavet bryster, de side bare så kugle rundt og flot på dig? :heart_eyes: :sweat_smile:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Camilla <3

   Det har jeg faktisk ikke, men tager det som et kompliment. Vil sige at denne bikini er med til at komplimenterer dem – den gør noget magisk ;-) Kan klart anbefales!

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie

   Det er jo løgn, jeg kender dig og ved du har fået dem lavet. Hvorfor ikke fortælle sandheden….

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Selvfølgelig er det silikone, det kan enhver da se.

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Ma Vie ・Pour Femme