Early bird

When you’re around

P9150040 P9150053 P9150092 P9150093
Black dress 2nd Day, sold out (similar here and here)・Printet leggins 179 kr.Triple chain necklace 149 kr.Ray-Ban glasses 824 kr. save 10%Autumn Colors by Caroline Marburger bracelet 299 kr. White Balenciaga bracelet 


Hej piger <3 Har sovet viirkelig længe idag, hvilket jeg kunne mærke min krop i den grad var i mangel af, så det var rart. Nu har jeg som altid en masse på programmet, og I må endelig huske at følge med på min Instagram (@fashionbycarolinecloset) hvor jeg løbende vil poste billeder idag, af en masse lækkert tøj og interiør jeg sælger ud af. Flere af Jer har spurgt ind til ovenstående outfit via instagram, og det kan jeg sagtnes forstå – kjolen er nemlig virkelig fin og enkel.

Jeg fandt den i Day Birger ét Mikkelsens butik i København, i deres 2nd Day afdeling til 199,- sat ned fra 399,- (HELT VILDT JA!) Jeg måtte eje den, og det bedste ved den, er at den kan styles til hverdag, som på billederne, med leggings og enten sneakers eller bikerboots. Ligeledes er den super fin til byen, ikke særlig over-dressed, men styler man den med et par høje hæle, og en masse smykker – så er den hjemme! Skriver til Jer senere <3 Husk forresten af I stadig kan nå at købe min fine Ray-Ban briller online hos Opticzoo, og spare 10% på Jeres køb.
Love Caroline

3 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Early bird