“When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile.“

Hej søde læsere,
Jeg er ked af at jeg ikke fik skrevet til jer mere igår, og først sent i dag men jeg har simpelhen været så træt efter en fantastisk nytårsaften, næsten uden noget søvn.
Jeg fik fejret nytårsaften sammen med mine søde venner og veninder, på den bedst tænklige måde.
Det håber jeg også i gjorde, og kom ind i det nye år på en god måde.
Imorgen skal jeg på en hyggetur med mine søde forældre til Lyngby, så jeg glæder mig til at nyde den sidste dag i ferien imorgen sammen med dem.
Jeg vil rigtig gerne ned i skolen og lave noget igen nu, selvom det er dejligt at have ferie og kunne sove længe og nyde ens veninder og venners selskab, bliver jeg også hurtigt træt af ikke at skulle noget hver dag.
Udover det får jeg jo også svar på mine terminsprøvet, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til, det bliver rigtig spændende at få noget respons på det. :-)
Nu ligger jeg i min seng på et fuldstændig rent værelse, med nyskiftet sengetøj og en duft af min så lækre Malene Birger duftlys.
I må have en dejlig aften søde piger – i er de bedste læsere nogensinde!

14 kommentarer

 • Tak for den skønne kommentar på min blog! Din blog er rigtig fed ;-))//Loulouhttp://lulu-loulou.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak fordi du gad at blive fast læser af min blog, er blevet fast læser her også :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak, fordi at du kiggede forbi min blog. Er også fast læser på din blog. Kan rigtig godt li’ den. Den er inspirerende, du skriver meget, og lægger fine billeder ind. :)xoxo,Sivvoresblogblueeyes.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Caroline.Du må undskylde hvis du synes det er irreterne at jeg bliver ved med at skrive kommentarer eller reklamere med min ejen blog. Men din blog er så fed. Og du har vildt mange læsere der tjekker den ud hver dag. Og på det seneste har jeg kæmpet mig op på 10 læsere. Og det tror jeg jeg har fået via at jeg har skrevet på din blog.Undskyld hvis det irreter dig.Knus en fast læser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hejsa Caroline!Tak, for din kommentar på min blog.Mega fin blog, flotte billeder, og fint enkelt design : )Knuuus Missgreen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fed blog du har dig!Jeg er hermed fast læser, og du er mere end velkommen til at tjekke min blog- og evt. blive fast læser! Det ville i hvert fald gøre mig super glad.Godt nytår! :-DKnus Cecillie Katrine http://cecillie-katrine.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej caroline.Tak for din kommentar på vores blog, og sikke en fed blog du har. Er blevet fast læser.Knus ♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej med dig Caroline. Tusind tak for din skønne kommentar på min blog. Jeg synes, at din blog er virkelig flot! Bliver faktisk lidt misundelig. Ha. Men nu er jeg ligefrem gået hen og blevet fast læser, så glæder mig meget til at følge med i dit liv. (-;

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig fed blog du har, og sikke en masse gode billeder du tager! Er selvfølgelig fast læser nu :-) Vil blive rigtig glad hvis gad at blive fast læser på min blog!sarahlklk.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • fine fine billeder :-)http://blogginbyuz.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hey Caroline! Var allerede fast læser, men tak for din søde kommentar på min blog – håber du vil gøre vil gøre det samme ved at følge min! :-)xx♥earthtomia.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fed blog du har! Har tilmeldt mig som fast læser håber du vil gøre det samme – http://valerianielsen.blogspot.com/Kram :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hey Caroline. Din blog er virkelig fantasktisk, den vil jeg se mere til. Og tak for din kommrntar på min blog! Hvordan har du fået billederne så store?melisaogemina.blogspot.com //Melisa

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker dine fine billeder!

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

“Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.”