WHISKY GLASSES

WHATS IN MY SHOPPINGBAG

PicMonkey Collage
Hej piger! Jeg har snart føøøødselsdag, i den anledning har jeg fundet en masse lækre items jeg enten vil ønske mig, eller måske synes jeg selv fortjener i gave. Jeg elsker at kigge rundt på nettet efter boligindretning, tøj, sko, tasker og ja – listen er lang. Denne gang synes jeg dog virkelig ASOS har haft nogle lækre items, særligt det lækre habbitsæt er jeg helt vild med – synes det er så stilrent, klassisk og smukt! Faux-skindbukser er også altid et godt item at besidde, da de kan styles helt enkelt med en skjorte eller top til en bytur – ligesom de ser så cool ud med en strikbluse og et par bikerboots. GO get them!

FAUX LEATHERJEANSBEIGE JACKET ∙ BLACK BLAZER ∙ BLACK CIGARETTE TROUSER ∙ SKINNY TROUSERS

PicMonkey Collage1
Husker I disse SMUKKE hæle, jeg delte med jer på bloggen forleden – de kan som I kan se på ovenstående billede, også fås i nude – åh altså!!!!! Er så forelsket i den stilet, at det er helt vildt! Synes I ikke også de er fine? Jeg kan altså ikke få armene ned! Ikke nok med at jeg fandt mine nuværende yndlings stilletter i en ny farve, så har MissGuided netop fået en ny – Valentino lignende hæl hjem, som jeg personlig er mere vild med. Har mange gange overvejet at købe et par Valentinos, men synes ikke den spidse hæl komplimenterer nogle fødder, på den måde Valentino har designet selve snuden. Men det sagt, synes jeg stadig det er ens smuk sko – men disse overgår dem altså lige et level, og så er prisen helt nede og skrabe bunden, hvis man sammenligner med et par Valentinos – whats not to like!

STRAPPED HEELS IN NUDE ∙ BEIGE DRESS W/ CUTOUTHEELS WITH STUDS

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

WHISKY GLASSES