MY MOMS BIRTHDAY

What you doing is so important

picmonkey-image
Blue velour dress HERE 349 kr.
___________________________
Godmorgen piger <3 Åh hvor er tingene dog stressende for tiden. Som I måske ved, er jeg netop flyttet her igår og det var en meget hård og udmattende dag, det tror jeg vi alle synes på sådan en flyttedag. Dét at alle ens ting bliver rykket, ens hjem bliver erstattet med noget nyt og man skal vænne sig til en masse nye ting. Det er meget underligt og selvom, jeg har sovet som en sten i nat, er det bare lidt mærkeligt at vågne op i noget nyt – særligt når jeg langt fra er på plads.

Jeg synes tiden er min værste fjende lige pt. Jeg har SÅ mange spændende ting, der skal ordnes her på bloggen, men samtidig har jeg et nyt hjem, jeg nok bør prioritere lidt højere nogle af de kommende dage. Jeg skal dog på skiferie imorgen nat, så jeg kommer lidt væk fra det hele, hvilket er både godt og skidt. Jeg tror min krop kommer til at takke, mig for den afslapning – men selv ville jeg nu gerne have brugt lidt mere tid på at gøre lejligheden her i orden.

Lige nu, er jeg i fuld gang med at få samlet nogle møbler selv – mangler min kære far. De har dog hjulpet de sidste mange dage, med at splitte alting af og rykke rundt, så nu tror jeg selv, mine forældre har brug for en lille pause. Både min mor, far og søster har været SÅ behjælpelige og ville aldrig, have nået så langt uden dem. Jeg tænkte, at I måske skulle se nogle små glimt fra lejligheden senere? Selvom der roder og intet er på plads, kunne det måske være spændende at se en udvikling? Let me know <3 Her har I ihvertfald nogle fine billeder, af min nye SÅ fine lyseblå velourkjole, som jeg er helt vild med!! Er den ikke bare SÅ fin?? Og så elsker jeg altså bare denne fine, kolde blå farve.

Vi skrives ved senere piger. Kys

YOUR THOUGHTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

MY MOMS BIRTHDAY