Personalize your room

What I just discovered – LUXOLIVING

Skærmbillede 2015-02-10 kl. 21.52.22
Inden jeg smutter i seng, vil jeg lige tippe jer om en ny interiør webshop, jeg har fået øjnene op for. Jeg har jo lovet at dele alle de fine onlineshops jeg løbende finder, og denne er ingen undtagelse ;-) LUXO LIVING – Bolig & Interiør hedder den fine webshop og jeg er vild med den!

Især deres smukke møbler fra House Doctor er blandt mine favoritter, den sorte kommode er faktisk den helt samme, som den jeg har på mit værelse i grå – den er så smuk og unik, grundet det antikke look, ligeledes kan I også finde moderne reoler hos LUXO LIVING.  To-go kaffekoppene er også fra House Doctor og dem kunne jeg SÅ godt bruge om morgenen, til at have lidt chai-latte eller the med mig! Jeg vil smutte i seng nu, men vi skrives imorgen tidlig, hvor jeg allerede har indlæg klar til jer – sov dejligt <3
Untitled-1

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Personalize your room