A very special one - my beloved beauty

What I forgot to show you

PicMonkey CollageMooorning <3 Åh, nu er der 2 dage til at jeg fylder 18 – det er altså for mærkeligt. Pludselig synes jeg man er noget så voksen, og så alligevel ikke. Har altid følt at en alder på 17 år, stadig er rimeligt ungt, men når den ændrer sig til 18 år, synes jeg det er en del mere voksent – hvilket kan skræmme mig lidt, samtidig med at det er noget jeg har set frem til hele livet.

Tror jeg kommer til at ville bibeholde min alder på 18, har lige pt. slet ikke lyst til at fylde 19 – det er noget der oprigtigt kan skræmme mig – men altså, én dag ad gangen, nu skal jeg lige fylde 18 år først og jeg glæder mig SÅ meget. Har planlagt at tage ud og spise med min familie og nærmeste veninder – fulgte faktisk ét af jeres tips, nemlig at tage ud og spise på Karma Sushi, hvor jeg aldrig har spist før. Glæder mig helt vildt til at smage deres mad og drinks, som ser helt vildt lækre ud :-) Har nogle af jer prøvet Karma Sushi før? Vil meget gerne høre jeres erfaringer <3

Om ikke andet, har I her de resterende billeder, fra et af forrige uges outfits. Jeg rocker mine nye yndlings jeans, de er fra rag&bone og er helt igennem dejlige – de er bløde at have på, har et råt look også er de af rigtig god kvalitet. De kan findes online lige her, eller købes i Millium hvor jeg fandt mine – resten af outfittet kan se meget mere til i mit forrige indlæg her.
Love

9 kommentarer

 • L.A

  Karma Sushi er virkelig den bedste sushi-restaurant her i Danmark. Jeg har spist i mange lækre restauranter, men Karma Sushi er det bedste. Deres sushi med tempura rejer er specielt gode, mmmhm mums! Rigtig god fødselsdag :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh det er jeg SÅ glad for at høre. Man er altid lidt spændt, når man ikke selv har prøvet det før, så har sådan håbet på at maden er god – det lader det dog til og hvor er det rart at høre <3

   Glæder mig så meget til at smage! Tusind, tusind tak :-)
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hvad str. Er dine jeans i?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Karma sushi laver det bedste sushi ever…. De startede i Frederikshavn, hvor jeg kommer fra og det er bare en klasse over andre sushi-steder :) Glæd dig til det bedste sushi :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ΙcҺ wusste nicɦt viel darueber, aber inzwischen bin ich mehr informiert.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wie kann man еine so geniɑle Homepage alleine schaffen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ich denke, dasѕ diese Informationen hier wirklicҺ gut
  sind und man sie nutzen kann. ӏch habe noch nie so etwas gelesen und etwas anderes als bei den anderen Ѕeiten zu finden ist.

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

A very special one - my beloved beauty