#faceitbabe Calling all babes

WHAT I ENDED UP WEARING – SHOP THE LOOK

GallaUntitled-2

BLACK MAXIDRESSSTUDDED HEELS STYLEBUTLER FUR


Hej piger! Åh, hvor har jeg dog været sølle idag. I har kunne finde mig i sengen det meste af formiddagen, hvor jeg altså lå med slemme tømmermænd! Vi havde en bedste aften igår i klassen, hvor vi på skolen fejrede vores allesammens galla-aften. Jeg har flere fine billeder at dele med jer, som er en smuule bedre kvali end dem I får her – men ville bare så gerne vise jer mit outfit hurtigst muligt – også så I kan nå at få fat i sættet, hvis I skulle været interesseret i det <3

Jeg endte med at iføre mig en sort, klassisk og enkel kjole fra ASOS, som dog har mange fine detaljer og sidder super flot på! Dem af jer som har fulgt med, ved at jeg har været i KRISE, da jeg har skulle finde den helt rigtige kjole – det er bare så svært, men trods at denne endte med at koste mig sølle 160 kr. synes jeg bare looket endte med at blive så smukt. Til den fine kjole, havde jeg bestilt nogle stilletter jeg længe har sukket efter fra MissGuided – er de ikke fine? Lidt Valentino-inspireret, men med en anden form, hvilket jeg egentlig bedre kan lide.

Den smukke pelsjakke, er jeg så helt igennem forelsket i! Den er fra min smukke Camilla’s nye forretning, RostedRaw. Har I været forbi den smukke butik? Hvis ikke må I til at tage forbi, den ligger på Vedbæk Stationsvej og er helt klart et besøg værd – der er de lækreste varer og fine værtindegaver – I kan se hendes Facebookside lige her, for at følge med – ligesom I kan blive inspireret på hendes Instagram profil. Pelsjakken er forresten fra Stylebutler og lige nu er der 3 tilbage hos RostedRaw – skal I nå at have én? Sov rigtig dejligt – vi skrives ved snart igen <3

   

6 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

#faceitbabe Calling all babes