Almost done - welcome to our livingroom

What I am dreaming of; Valentino Heels

Skærmbillede 2015-03-07 kl. 11.35.05

Det er nok ikke til nogens store overraskelse, at jeg forelsket i de velkendte Valentino Heels. Jeg har altid synes de var fine, men har aldrig rigtig så meget som overvejet, at investerer så mange penge i et par. Det seneste stykke tid, må jeg dog indrømme at jeg nærmest har oprettet en konto til min opsparing af disse stilletter – det siger jo en hel del, især hvis jeg afslører at jeg absolut ikke kan spare op! Dårlig egenskab ;-)

I hvertfald havde jeg sådan set besluttet mig for at købe et par, da jeg virkelig synes mine fødder fortjener dem – ligeledes vil jeg elske a bære dem, når jeg fylder 18, som jeg jo gør lige om lidt. Jeg har virkelig været i tvivl mht. farven, da der er så mange fine og selvfølgelig fordi, at jeg helst ikke vil vælge forkert, nu hvor skoen er så dyr.

Jeg har været lun på den army grønne, den sorte og den i mixet mellem nude og sort. Det er SÅ svært at vælge, sort er jo et sikkert valg – men måske også lidt kedeligt? Hvad tænker I? Vil så gerne høre jeres mening! Jeg fandt den printet sort/hvide/taupe som jeg er HELT vild med – det er lige før, jeg tror den var blevet valgt, hvis nu bare de havde den i butikken i Illum – men jeg kan ikke finde den nogen steder, synes eller den er så smuk! Jeg vil hoppe i bad nu – vi skrives <3
Love

2 kommentarer

 • De nude helt klart! SÅ smukke- og en fantastisk blanding af de helt hårde og maskuline nitter, kombineret med den bløde, femnine nude nuance !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dem er jeg også heelt vild med – især hvis man har en flot brun kulør. Overvejer dem faktisk rigtig meget <3

   Tak for din kommentar :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Almost done - welcome to our livingroom