AT LEAST

WHAT CHANGES

picmonkey-collage4 picmonkey-collage3 picmonkey-collage2 dsc_8197 dsc_8195 dsc_8179 dsc_8170
Hej piger. Jeg håber I alle nyder Jeres fredag aften, hvad end den foregå hjemme på sofaen eller i byen. Jeg er hjemme denne weekend, da jeg virkelig har haft brug for en weekend, uden de helt store planer. Jeg gik tidligt på weekend og har fået nået en masse småting – det er altid sådan en dejlig følelse, at nå i mål med sine to-do’s, eller i hvertfald de fleste.

Jeg tænkte at I lige måtte se, resultatet af mine forældres stue, der endnu en gang er blevet lavet om. I husker måske stuen fra disse billeder, jeg postede, kort tid efter de flyttede ind? Om ikke andet, havde de haft svært ved at finde ud af farvevalg og indretningen, hvilket jo tit er en udfordring når man flytter – kender I ikke det? Der går tit lige nogle måneder, inden det hele rigtigt falder i hak. Selv er jeg så vild med det, da det virkelig afspejler deres stil og passer perfekt til huset.

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

AT LEAST