I JUST ORDERED

WELCOME TO OUR HOME

P9270072 P9270079 P9270082 P9270084 P9270085 P9270089 P9270090 P9270094 P9270095 P9270097 P9270101 P9270102 P9270103 P9270104 P9270106 P9270107 P9270113 P9270115 P9270121 P9270124Godaften ladies! Så blev det til endnu et sent indlæg idag, direct from the bed! Jeg har haft en så hård uge, med meget arbejde – søndagen igår brugte jeg på at pakke, så nu er jeg ved at være der. Jeg kan mærke at det hele så småt falder på plads og jeg får mere og mere ro, nu tættere på flytningen vi kommer, da det jo egentlig er alt det praktiske op til flytningen, der for alvor stresser mig. Idag var min søde familie og jeg en tur i IKEA, hvor vi fik bestilt skab, spisebord, stole, gulvtæppe og meget mere – dét jeg glæder mig mest til, er mit fine nye skab, som jeg slet ikke kan vente med at flashe på bloggen!

Om ikke andet, tænkte jeg at I fortjente til inspiration, oveni alt mit flytteord. Denne gang er det dog ikke fra mit værelse, som det sædvanligt er. Jeg har været rundt i stuen, køkkenealrummet og skyde fine billeder, som jeg tænkte I ville kunne lide. Jeg har altid beundret mine forældres stil – og her taler jeg nok mest til dig, Mor. Hun er så dygtig, og det kan ikke være andre end hende, min passion for indretning er kommet fra. Jeg kommer til at savne vores hyggelige stue og alle de ‘hjemmelige’ ting, som min søster og jeg nu selv skal skabe. Hihi, det bliver så spændende det hele!

Skriv hvis der er nogle ting, I ønsker at vide hvor er fra – nu vil jeg få sovet lidt på min dunkende hovedpine <3 Sov dejligt!

28 kommentarer

 • Amanda

  Det er virkelig et dejligt hjem og en perfekt indretning! Kunne godt tænke mig at vide, hvor den fine lup på billede nummer 7 er fra? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusinde tak, er glad for at du kan lide det! Den fine lup er faktisk en jeg købte i L.A. som en lille feriegave til min mor, mærket er Pottery & Barns, måske du kan finde den online <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frejsa

  Din mor har virkelig god stil! Jeg kunne godt tænke mig at vide hvor stuebordet kommer fra? :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Frejda <3 Tusind tak, det siger jeg videre til hende! Bliver hun glad for :)

   Stuebordet er fra Mærket Voss <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Marie

  Jeg vil gerne høre hvor den sorte kommode er fra, hvor det kunstige oliventræ er fra, og hvor det hvide duftlys er fra. Og sofaen :grin: Hun har SÅ god stil!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den sorte kommode er fra Stol & Stage, ligger på strandvejen i Hellerup <3

   Oliventræet er fra ILVA og er så fint – det ser meget ægte ud! Og duftlyset er fra Volusspa <3

   KNUS

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catharina

  Hvor er maleriet fra? – det er virkelig fint!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Søde Caroline, hvor er indretningen lækker! Hvor er sofaen, stolen og puffen fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Søde Julie, tusinde tak! Jeg siger det videre <3

   Sofaen, stolen og puffen er fra Botikken i Hellerup <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hvor er sølvfadet fra? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • heiirabln

  you should think of becoming an interior designer.. it looks damn classy!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thank you SO much!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • heiirabln

   if my house is build you fly in to set up the interior :grin: I wish I could read your texts :disappointed: but keep up with that great work caroline!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • cheyenne

  hvor er sofabordet fra ?
  er helt vild med det ! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  smukt smukt ;o)
  hvor er de super flotte kalligraf pensler fra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Hej Caroline, sikke et vidunderligt hjem! Jeg vil gerne vide hvor det hele kommer fra! ;) Ej, jeg har mange forespørgsler, så forstår, hvis du melder pas. Okay, jeg kunne godt tænke mig at høre, hvor urtepotteskjuleren på billede 5, samt rammerne og dekorations- &´et og Q´et på billede 6 og 12 er fra. OG hvor fadet, æsken med tootpicks og den lille krukke (ved siden af aloe veraen) på billede 13 er fra. Puh mange spørgsmål, men så ka I bare la vær med at have så fedt et hjem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Natasja, tusinde tak – er glad for at du kan lide det <3

   Hihi, jeg gør det så godt jeg kan :)

   Urtepotteskjuleren på billede nr. 5 er fra Day Home

   Dekorations &'et og Q'et er købt i interiør butikken House Of Trends i Hørsholm.

   Æsken med tandstikker er vidst købt i Stol & Stage på Strandvejen.

   Krukken er et sølvæg fra Day Home :)^

   KNUS <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Hej søde Caroline! Jeg beundrer virkelig jeres hjem – det er så hyggeligt! Kan du huske hvor glassene på billede 6 til planterne er fra? De er virkelig fine. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Kirstine <3 Er så glad for at du kan lide det <3 Glassene er fra Day og er SÅ smukke!

   KNUS

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cheyenne

  Hvor er sofa-bordet fra ? Og hvad koster det er så vild med det, og især de sølv ben

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg skal købe et gråt tæppe, ville da gerne vide hvor dit er fra og hvad det måler

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

I JUST ORDERED