Agent Provocateur

Welcome to my closet

750_8267 750_8271 750_8273Hej piger <3 Har lige slået mig ned i sofaen efter en lang dag, har haft en lang dag i skolen, været forbi København og købte den FINESTE bomberjacket, som kommer på bloggen inden længe – sidst men ikke mindst har jeg også været forbi og få ordnet mine negle, hos søde Ditte – så nu er de også fine igen <3 Det er en følelse af velvære!

Der er VIRKELIG ikke længe til at min søster og jeg flytter ud, jeg glæder mig simpelhen så meget, men der er også en masse ting der skal falde på plads og ordnes inden og under flytningen. Det bliver en kæmpe omvæltning, men jeg kan ikke vente – nu går jeg og hygger rundt i Ilva, shopper interiør online og kan ikke vente med at jeg skal indrette vores nye hjem. I skal glæde jer til at følge med på bloggen <3 Ha’ nu en dejlig aften, kys!

 

2 kommentarer

  • Hej Caroline :)
    Hvor har du købt dine glasklokke eller hvad man skal kalde dem henne? De tre på billedet med fjer, buddah osv i ? :)

    Venlig hilsen
    Natascha

    Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Agent Provocateur