Pretty lines

Welcome to my Bubbleroom

PicMonkey Collage2  PicMonkey Collage
Godaften derude <3 Det blev altså til ens en opdatering idag, da jeg har kørt på siden imorges og først nu har kunne sætte mig helt til rette – kender I de dage? Jeg har til gengæld fået nået en masse ting, som bl.a. at sende pakker, afhente pakker, været til dyrlægen med min lille Futte, som desværre skal opereres imorgen – sidst men ikke mindst har jeg også fået taget en masse fine billeder, som er klar til at blive postet på bloggen snart – looking forward?

Først vil jeg vise jer denne fine bluse, som jeg faldt over hos Bubbleroom – jeg var solgt! Er den ikke bare fin? Hertil synes jeg at den fine bodychain sætter prikken over i’et og gør den ekstra fin. Farven er forresten i en flot gråmeleret, med en snert af lyseblå – på den fine måde. Lige pt. er blusen desværre udsolgt, men jeg tror den snart er til at finde online igen, så følg med online hos Bubbleroom.

Som nogle af Jer måske også har lagt mærke til, har jeg fået mit hår farvet. Det er den dygtige Amalie Lind, der lige nu står hos Solander Styling, der har farvet det og hun har gjort sit job fantasisk, igen igen! Jeg kender ingen frisør, så talentfuld som hende. Imorgen vil jeg fortælle meget mere om mit hår og hvilke produkter jeg bruger – staay tuned! I må sove dejligt <3

THE OUTFIT
Bodychain
Grey blouse 
Bikerjeans 
Untitled-1

6 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Pretty lines