Classic

Welcome to my bathroom

DSC_5413 DSC_5417 DSC_5420 DSC_5425 DSC_5428Hello ladies! Hermed 1. del af min ‘home inspiration’. Da flere af Jer har spurgt efter et indlæg med billeder fra mit hjem, tænkte jeg at dele indlæggene op – så det ikke bliver så tungt, men mere enkelt og detaljeret. Udover dette, skal jeg ikke ligge skjul på at min mor endnu engang er i gang med et mindre projekt i stuen, som jeg ved hun vil fortrække at færdigører først. Hihi, men snart piger! Udover dette har vi jo så mange andre rum at gøre godt med! På billederne kan I se mit badeværelse, som jeg elsker. Et badeværelse betyder faktisk mere end man tit tænker – jeg sætter pris på et rar og hyggelig atmosfære, da det bare gør et eller andet. Sådan et koldt badeværelse, med koldt gulv og ingen hygge – det er bare ikke særlig hjemligt og rart sted at være.

Friske blomster og duftlys/pinde er et MUST på badeværelser, efter min mening – det gør det så frisk og lækkert. Derudover er bløde håndklæder også bare det bedste – jeg har for kort tid siden fået nye fra Magasin, som er silkebløde – det er så rart. På billederne kan I også se de hårprodukter jeg bruger, som forhandles i Stylebox. Jeg har også helt glemt at fortælle Jer om min nye shampoo og BB spray fra Redken. Det er fra Deres nye serie ‘Blonde-Idol’ og er SÅ godt, som skræddersyet til mit hår – også dufter det fantastisk. Hvilke hårprodukter er Jeres yndlings? Del gerne tips og lækre mærker med hinanden og mig – outfitbilleder venter jeg forresten <3
Love-Caroline-1

 

12 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Classic