ON MY FINGERS

WEEKEND TREAT: FREE SHIPPING

picmonkey-collage9 picmonkey-collage8 picmonkey-collage7 picmonkey-collage6 picmonkey-collage5 picmonkey-collage4 picmonkey-collage3 picmonkey-collage2 picmonkey-collage1 img_0109 img_0082 img_0149
CATCHY shirt HERE / MARNI skirt HERE


Hej piger! Sååå blev det endelig weekend og for mit vedkommende også efterårsferie, hvilket jeg føler kommer på det helt rette tidspunkt. Jeg har haft så mange bolde i luften den seneste tid og synes selv, de har været liidt svært at holde styr på alting. Når jeg er i sådanne perioder, handler det om prioritering, hvilket jeg heldigvis er blevet bedre til, på trods af mine unge år. Jeg vælger ud fra mit eget og tætteste omgivelser bedste og det har vist sig, at være den rette vej. Jeg har måtte udskyde nogle andre ting, der ellers også har været på min to-do liste, men så er det dejligt, at have en hel uge, hvor jeg kan få ordnet og rettet op på alle de småting, der har været <3

Idag, har jeg allerede været i rigtig fredagsstemning, selvom jeg blot har været hjemme. Jeg har iført mig mit blødeste hyggesæt og skal bare slappe af, spise godt og nyde den kommende weekends planer <3 Jeg ville dog lige opdaterer jer, med gårdagens outfit, bestående af mit fine sæt fra NINÈ Copenhagen. Jeg har perioder hvor jeg bruger det grå mere end det grønne og omvendt – lige pt er jeg i den grå periode, og synes jo bare sættet er så yndigt og flot her til efteråret med leggins og bikerstøvler til. I dag og t.o.m. søndag, holder jeg Weekend Treat for alle jer, der følger med på mine kanaler – så I får altså gratis fragt hele weekenden, hvis I bruger koden FALL. I må have en dejlig weekend ladies, vi skrives ved <3

photos by Anders Aqqalu Andersen

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

ON MY FINGERS