ANJA EKSTRØM PHOTOGRAPHY

WEEKEND-TIME ∙ SNOWY TIME

IMG_0919 IMG_0921 IMG_0923
Photos By Vita 

Goodmorning! Maria og jeg er næsten lige vågnet efter en bytur igår, der heldigvis ikke endte så sent igen. Nu ligger vi i sengen. hvor lysten til pommes fritter bliver større og større. Der skal ikke gå længe før det behov bliver opfyldt tænker jeg, hihi <3 Her har I lidt billeder fra Vitas og mit shoot igår, som jeg virkelig er vild med resultatet af. Det flotte hvide sne og de matchende hvide bygninger er virkelig en fin kombination, selvom det var en smule koldt – men synes altså I skulle se min fine kimono-bluse in-action. Jeg er synes dens look er very chilled-out, men samtidig en bluse man sagtnes kan iføre sig, til festlige lejligheder.

Den fine bluse koster 340 kr. og er så fin! I kan finde den online hos ASOS lige her. Jeg har stylet den med en gråsort nederdel, et par leggins og mine yndlings over-knee-boots fra ALDO som I kan finde online her. Nu vil vi putte videre under dynerne og sætte en film på – ha’ en dejlig weekendmorgen, vi skrives ved senere <3

7 kommentarer

 • Malene

  Hej Caroline. Hvor er den fine nederdel fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Hej Caroline :)
  Har fulgt din blog lige fra starten. Inspirerende og gennemført. Man kan sagtens se at du bruger meget tid på den og det er dejligt at alle dine indlæg ikke er sponsoreret. Mange andre bloggers ondlæg er mærmest kun sponsorerede, hvilket gør det hele meget upersonligt synes jeg … Men med al respekt kan jeg godt forstå at du tit er syg, du går næsten altid i sommer/forårs outfits

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde C <3

   Jeg er så glad for at du har fulgt med, lige fra starten. Det betyder SÅ meget for mig – skriv endelig hvis der er nogle indlæg eller andet du ønsker på bloggen <3

   Hihi ja, heldigvis tager outfitbilleder i sådan en kulde, typisk kun 10-15 min – men ja, godt er det nok ikke for kroppen <3

   KNUS

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Hej Caroline
  Hvilken størrelse er det du har på (trøjen)? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

ANJA EKSTRØM PHOTOGRAPHY