8th of December #hangovers silktop & #hmsweater

Weekend issues: what to wear

PicMonkey Collage
PC051173
Bodystocking ∙ Laceshorts  ZARA heels sold out, similar here  Muubaa, delaney leather jacket 


Hej piger <3 Dette outfit har jeg helt glemt at vise jer – det er et rigtig fint outfit til byen, eftersom det er rimelig enkelt og ikke over-dressed på trods af de høje stilletter. Jeg er helt forelsket i min nye body-stocking, som er fra Altidsmart.dk – den er så fin og feminin, samtidig med at den er vovet. Den er dog langt fra too-much selvom den jo er blottende, men jeg synes det er på en flatterende måde, grundet ‘look through’ stoffet ved barmen.

Stilletterne fandt jeg i ZARA, Barcelona – jeg havde dem allerede i sorte og kunne ikke modstå dem i denne farve også, modellen er lige mig og jeg synes bare de er SÅ fine! Nu vil jeg arbejde videre på vores erhverv-case, vi har i skolen lige nu – jeg håber I får en dejlig aften <3
Untitled-1

9 kommentarer

 • I looooove it! Kan godt forstå, du ikke kunne modstå skoene!!
  jeg har lige et spørgsmål til din opskrift på Chai latte… Jeg varmede mælken i en gryde og tilsatte ingredienserne, men synes ikke det blev så godt, og der kom meget Bundfald :-( har heller ikke den te, som du bruger.. Kan man lave den anderledes, tror du? Knus Karina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak – synes også det er SÅ fint <3

   Åh er ked af at høre, at det ikke gik som forventet med din chailatte. Jeg plejer faktisk at bruge en mælkeskummer? Har du sådan en? Altså en seperat én?

   Der tilføjer jeg mandelmælken og ingredienserne, som bliver rørt godt i mælken, under de mange omdrejninger – giver det mening? Håber jeg kan hjælpe dig <3

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej smukke Caroline <3
  Super fint outfit! ( som altid)
  Hvad spiser du egentligt sådan til daglig? Hvis jeg må spørge :) – Du har bare en fantastisk flot krop, så ville gerne høre hemmeligheden bag den ;)
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej smukke Cecilie <3

   Tusind tak, hvor er du bare sød – jeg spiser generelt meget sundt og forsøger at spise mad, der er så uforarbejdet som muligt. Friske råvarer og mad der nærer min krop – jeg tænker måske at skrive et indlæg om min daglige kost snart, vil du synes om det?

   Indtil da, kan du finde en masse af mine yndlings madopskrifter lige her: http://fashionbycaroline.dk/category/lifestyle/

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Det kunne være så lækkert, hvis du lavede et indlæg omkring hvad du spiser :)!
   Knus
   Cecilie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jenny Kotlinski

  Which size are your shorts?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hej Caroline :) ville bare hører om skoene/stilletterne fra Zara er store eller små i størrelsen?:) Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

8th of December #hangovers silktop & #hmsweater