HIDDEN

WEDNESDAY WISH

picmonkey-collage
Black YSL bag HERE / Grey YSL bag HERE


Hej piger. Jeg må altså bare lige vise jer, disse så fine YSL tasker, jeg har forelsket mig lidt i. Jeg sad forleden og kiggede på mytheresas nyeste varer, hvor jeg faldt over YSL’s nyeste taskekollektion. Disse to er en del af den, og jeg synes virkelig designet er fint. Jeg har aldrig rigtig været til Saint Laurent tasker, da jeg synes de er for fine i looket, men denne model har også et råt touch.

Jeg tror ikke det bliver mit næste taskekøb, men den er med i overvejelserne alligevel. Jeg ved i hvertfald,  at min næste taske gerne må kunne være cross-body, da det er noget jeg savner lidt ved min Gucci. Har I nogle vilde taskedrømme fortiden? Og hvad synes I om disse to?

2 kommentarer

  • Mathilde Lykke

    Jeg synes den grå er super fin, og den passer lige til dig! Jeg går selv og drømmer om Pochette metis i monogram – er helt forelsket i den! Har du nogle gode tips til, hvordan du får sparet op til dine designertasker?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh hvor er jeg også bare forelsket i den altså! SÅ fin:) Og forstår jeg godt! Pochette metis er også smuk. Jeg plejer at sparer op løbende, men er selv ret dårlig til det <3 Hihi, måske jeg skule prøve at skrive et indlæg omkring det?

    Knus<3

    Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

HIDDEN