SØSTRENE GRENE FUND

WEARING NINÈ COPENHAGEN

picmonkey-collage1 picmonkey-collageHej piger! Jeg startede morgenen ud helt perfekt idag, med træning sammen med dygtigste Julie Suhr, som I kommer til at høre mere om imorgen. Nu kan jeg nemlig snart ikke holde til det længere, NINÉ Copenhagen bliver nemlig inden længe lanceret, og jeg er ved at sprænge af nervøsitet og glæde. Det at kunne kalde sig designer, og endnu vildere, at kunne iføre sig sit eget tøj, er det mest surrealistiske jeg længe har prøvet. Er så stolt og meget taknemmelig over, at en så stor drøm, er blevet til virkelighed <3

Jeg vil gemme lidt info om NINÉ til weekenden, hvor det også vil blive muligt at forudbestille. På billederne her, er jeg iført GRAPE shirt i hvid og MARNI skirt i grøn – så fint og enkelt sæt, som også fås i denne farvevariation. Indtil nu, kan I se de fine styles, som altså uden tvivl, er mine favorit items i mit klædeskab for fortiden, på NINÈ Copenhagen’s webshop, der åbner inden længe. Lad mig endelig høre hvad I synes og hvis I skulle have nogle spørgsmål! Ih hvor jeg glæder mig, til fremtiden med NINÈ samt til at høre jeres mening <3

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SØSTRENE GRENE FUND