Stick it ・Dip it ・ Top it

Wear the printed bodystocking with a knit

P4140007 P4140023Hej piger <3 Har en travl aften idag, men syens alligevel ikke at I skal snydes for dette fine sæt. I får ikke det hele at se i dette indlæg, men alligevel har jeg disse billeder til jer. Jeg faldt over denne fine body i Magasin forleden, den er fra LoveStories og koster 449,- hvilket jeg synes er en ganske overkommelig pris, sammenlignet med meget andet. Ligeledes er den bare så fin og meget unik, er vild med detaljerne, farverne og bare selve bodyen som er så fin under en strik, der toner det ellers vovet look lidt ned.

Jeg vil smutte igen, vi skrives ved imorgen – har selvfølgelig resten af dette outfit klar til jer, sammen med en masse andet. Stay tuned <3 Kys!

4 kommentarer

 • Lotte

  Hej søde Caroline. Kunne godt tænke mig at vide hvad du studerer? Og så er dine billeder altid bare lækre i kvaliteten, hvilket redigerings program/app bruger du.
  Knus :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Lotte <3

   Jeg studerer på Knord i Lyngby, hvor jeg går på en design linje – det er så spændende!

   Mht. mine billeder redigerer jeg i iPhoto, Picmonkey og Lightroom – det differentiere lidt, alt afhængig af hvilke billeder der er <3

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Hej Caroline

  Hvad er det for et ur du har på?
  God aften

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Stick it ・Dip it ・ Top it