Where to find me: near the cherry blossoms

We weren’t sisters by birth – fate brought us together to be sisters by heart.

PicMonkey Collage111 _MG_0100
Photos by Oliver Sichlau
Godmorgen piger <3 Dette indlæg skal handle lidt om min skønne veninde Christina og jeg. Jeg lærte Christina at kende igennem mit arbejde i Buch Copenhagen og kendte hende faktisk kun, grundet at hun har deltaget i et tv-program. I starten havde jeg ALDRIG forestillet mig vi skulle ende med at blive så tætte som vi er den dag idag. Vi fandt egentlig hurtigt ud af at vi klingede godt sammen og havde en særlig kemi, på trods af vores aldersforskel, nogle måske kan undre sig over. Christina er jo ikke meget ældre end mig, men alligevel nogle betydningsfulde år, som gør hende til en kæmpe inspirationskilde og fantastisk støtte og veninde – som jeg nærmest ser som min søster.

Christina er én jeg betror stort set alt til og hun har været der for mig, lige siden vi blev rigtig tætte – man finder ikke sådan en fantastisk veninde over alt og jeg er evigt taknemmelig over at have hende i mit liv. Det er vigtigt nogle gange at huske sig selv på at værdsætte de mennesker man holder af i ens liv, ligesom jeg tit tænker på hvor sjovt det er, at vi alle falder i hak med særlige mennesker, som tit bliver en kæmpe del af ens liv – det er lidt som om tingene bare er meant to be <3 Har I også nogle veninder, der er ligesom søstre for jer? Vi skrives ved – kys!

 

9 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Where to find me: near the cherry blossoms