High on life

We Speak Posters

PB160170Hej piger <3 Har idag siddet med hovedet limet til computerskærmen og diverse vejledninger og andet – så træls, men endelig kan jeg sige at min SRO er færdig og jeg er så lettet, glad og tilfreds! Så glad at min veninde Camilla og jeg har besluttet at det skal fejres i byen i aften – så vi kickstarter altså lige weekenden nu, det fortjener vi i den grad! Jeg har en masse outfits, makeupvideo og meget andet i ærmet til jer, men først vil jeg vise min nye SÅ fine plakat fra We Speak Posters Jeg har længe manglet noget på denne væg, som jeg synes var lidt tom og endelig fandt jeg den rette vægdekoration – nemlig denne fine plakat.

Jeg er vild med citatet, som jeg virkelig synes er fint og rigtigt – udover dette synes jeg hverken det er romantisk i stilen, men heller ikke direkte minimalistisk – det er egentlig en meget god blanding. We Speak Posters forhandler mange forskellige plakater til alle stilarter og personligheder, I kan se hele udvalget som kan købes fra 220 kr. lige her. I kan også komme direkte til den plakat jeg har lige her. Det er en perfekt julegave, eller ønske for den sags skyld – 240 kr. koster plakaten og den er jo så fin! Håber I får en dejlig aften <3

Hi girls! I am finally done with my assignment and in connection to that, Camilla and I are going to celebrate it by going out tonight! I am looking forward to an amazing night and upcoming weekend. Yesterday I received this amazing poster, which I really love – you can find this and many other posters online on We Speak Posters or go direct to it right here.
Untitled-1

6 kommentarer

 • Sara

  Hvor er den fine vase fra? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sanne

  Bare et lille forslag og ikke et surt opstød :)
  Du har stadig det med at “love” nogen ting, som stadig ikke holder helt, trods mange der har sagt det før.
  Jeg ved ikke om du prøver at få lidt spænding ind i det, fx med make up videoen, så er der ikke særlig meget spænding, især for mig men mere noget irriterende.
  Det er sjovere helt uventet at der er et indlæg med video.
  Håber lidt du vil tænke over det :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det vil jeg tænke over – tak for at du tog dig tid til at skrive til mig! :-)

   God aften!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina

   Ja den make up video har du skrevet i næste uge til, det sidste halve år. Ikke at den er livsnødvendig men man mister altså tiltroen til dig når du lover og lover ogdå går der så længe. Du har også nogen gange lovet ting der aldrig er kommet på. Fuld forståeligt at du har mange ting at se til men ikke kast flere bolde i luften at du ikke selv kan gribe den igen. Ellers gode indlæg og hyggelæning

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det vil jeg tænke videre over – tusind tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

High on life