Zircles・Dream・Create・Inspire

We should be

PicMonkey Collage1
PB080132
Grey fur: Kendra Shop 1299,-・Pants: Mango 199,- ・ Boots: Billi Bi 1795,-・ Gloves: Idé Nyt (similar here)


Hej piger <3 Jeg håber I har nydt jeres søndag og fået slappet godt af, inden en ny uge begynder. I går var jeg i skoven med mine forældre og hunde, hvilket var så hyggeligt og afstressende. Hundene elsker at løbe løst i skoven, og det var rart at få noget frisk luft og en lille gåtur. Herudover synes jeg det er rigtig hyggeligt og juleagtigt med en gåtur i skoven, ved ikke hvorfor – det er bare de associationer jeg får.
Jeg havde min nye SÅ fine pels på fra KENDRA, som jeg længe har gået og sukket efter. Jeg er vild med det ‘lette’ fjer look og farven, som kan styles til stort set alting. Igår var egentlig mest af alt en hygge dag, så jeg har mine hyggebukser på fra Mango til. Jeg glæder mig til at vise jer mange flere outfitbilleder med denne pels – synes I ikke også den er fin? Nu vil jeg sætte mig til at læse psykologi og bage æblekage – mhhm, vil I have en opskrift?

Hi girls! Yesterday my parents and I went to the forest with our dogs for a cozy walk. It was so nice to get some fresh air and to stress down. I wore my lovely fur from KENDRA which I am literally in love with – I have been looking at it for a long time, and finally it is mine! The color is lovely and can be styles with almost everything, what do you think about it? I will start do my homework now, and make an apple pie – do you want a recipe?  Have a lovely evening!
Untitled-1

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Zircles・Dream・Create・Inspire