ARE YOU A KIND OF LIMITED EDITION?

We consume what we need

P6160237
P6160239 P6160240 P6160261
CLICK TO SHOP
0115DRC-FinoCardi_graameleret bayculottes_10720_050_1_1Skærmbillede 2015-03-04 kl. 20.06.56
Godmorgen piger! Jeg håber I alle har sovet rigtig dejligt, det har jeg i hvertfald. Hold op hvor er vejret kedeligt, kan slet ikke forholde mig til at det rent faktisk er sommer nu, kan I? Dette vejr er jo alt andet end sommer – dog burde jeg ikke klage, da jeg alligevel ikke bør lave meget andet end at sidde indenfor og læse op til eksamenen – men alligevel, det er lidt øv.

Jeg har været på lidt udsalgsshopping, og havde faktisk allerede hjemmefra, udset mig denne fine bluse og strik fra Designers Remix. Jeg var helt forelsket da jeg faldt over den tynde strikbluse, der er transparent og super flot at bære med en nedtonet blonde-bh. Blusen er meget sommerlig og let, derfor kan den sagtnes bæres med en tyk strik. Jeg kan slet ikke beskrive hvor glad jeg er for denne nye strikbluse, faldt over den online her, og vidste jeg måtte eje den. Jeg har en eller en unconditional love til strikbluser, gerne de åbne, lange og vamsede – det er denne også og jeg har allerede gået rigtig meget med min. Hvad synes I om outfittet? Håber I får en dejlig dag, kys <3

 

6 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

ARE YOU A KIND OF LIMITED EDITION?