2. ADVENT- ANASTASIA BEVERLY HILLS

WE ARE IN LONDON

picmonkey-collage1 picmonkey-collage
Hej piger! Så er min søster og jeg ankommet til London og vi hygger os sååå meget!! Det var lidt en hektisk morgen imorges, da vi skulle ind til lufthavnen, da vi endte med at være 5 min for sent til check-in og være ved at dø af stress, for efterfølgende at komme op til vores gate og få at give at flyet er en time forsinket – haha, så typisk altså! Tænkte lige vi slap for al den ventetid i lufthavnen, men nej. Vi er dog herovre og her er jo så skønt og hyggeligt. Vi er været i shoppingcenteret Selfringes idag, hvor jeg bl.a. har forelsket mig i den smukke Gucci taske, I kan se på billederne. Jeg har længe ville have netop den taske og model, men at det skulle blive den printede jeg kastede min kærlighed på, havde jeg ikke tænkt – men ih hvor er jeg i tvivl om jeg skal gøre det! Var så tæt på at købe den printet med sort læder, men tænkte jeg ville sove på den – hvad synes I? Help a sister out ladies!

Nu er vi tilbage på hotellet, jeg har netop taget en bad – intet bedre, efter en lang dag – og har iført mig mit nattøj og vi venter nu på roomservice, det bliver ikke bedre. Vi glæder os så meget til imorgen, hvor vi har endnu en hel dag foran os <3 Har I nogle tips til ting eller steder vi skal se? Vi skrives ved senere piger, god aften <3

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

2. ADVENT- ANASTASIA BEVERLY HILLS