ABOUT LIFE ∙ DREAMS AND VISIONS

WATERFRONT BY VITA

IMG_7546CLICK TO SHOP
224880-1131_5Skærmbillede 2015-11-19 kl. 18.44.4115105793_Black_004_ProductLargeSkærmbillede 2015-09-13 kl. 08.26.37Skærmbillede 2015-11-11 kl. 20.01.09
Hej piger! Åh hvor har dagen idag været langtrukken og lang, jeg har haft en prøve-eksamen i Dansk, så siden kl. 12.00 og helt frem til 16.00 nærmest, har vi siddet og skrevet  danskopgave, hvilket jeg overhovedet ikke var i mood til idag – har haft meget energi, mange ting i hovedet og har haft lyst til alt andet end at sidde stille, det blev jeg dog nødt til og kom nu ok igennem det. Efter skole mødtes jeg med dygtige Vita, der sammen med mig, trodsede regnvejret og fik skudt nogle fine billeder ved Waterfront centeret.

Vita er simpelhen bare så sød og SUPER, SUPER dygtig! Hun har flair for fotografering og jeg er vild med hendes billeder! Idag var det både mørkt, blæsende og regnvejr – alligevel formåede hun at få nogle fine billeder ud af det – synes I ikke? I kan forresten booke Vita som fotograf, hvis I ønsker billeder af jer selv, til en festlig lejlighed eller anden begivenhed. I kan blot kontakte hende via Facebook eller Instagram.

Jeg har min nye Calvin Klein dunjakke på, som jeg er vild med! Synes den er så lækker og jeg kan fortælle jer at den er mindst lige så skøn at have på – den er simpelhen silkeblød. (pssst…. CK jakken er sat ned med 20% lige nu) Under her har jeg lånt en fin Day top fra min søster, men et smukt snit og ja – resten har I vel set et par gange før? Mine elskede skindleggins og bikerboots fra Billi Bi – jeg vil hoppe i tøjet nu, skal til julefrokost med søde Kata i aften. Nyd jeres aften, kys <3

6 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

ABOUT LIFE ∙ DREAMS AND VISIONS