SHE JUST DON'T CARE

WAR FOR YOU

IMG_8707 IMG_8732
photography by Vita

Hej piger! Skønne, dytige Vita var forbi mig igår i lejligheden, hvor vi tog en masse fine billeder, og her er endnu et par af dem. Jeg havde igår min skindbukser på, sammen med min nye Bodystocking fra ASOS, er den ikke fin? Jeg er vild med den – I kan forresten finde den online lige her. Jeg har fået lavet en del på min SRP nu og det har givet sådan en ro, så resten af aftenen står på hygge hjemme og tænker også at smutte tidligt i seng, så jeg er frisk og udhvilet til imorgen, hvor jeg skal lave en masse forskelligt.

Tænkte forresten om I ville hjælpe mig, jeg har nemlig oveni SRP-skrivningen en smule mere tid end normalt, hvis den altså bliver prioteret rigtigt, haha :-) Derfor må I meget gerne skrive forslag til indlæg, I gerne så komme online på bloggen – det vil jeg virkelig værdsætte og så vil jeg forsøge at nå dem alle indenfor den næste uge! Skriv løs <3 Ha’ en dejlig aften! Love

14 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SHE JUST DON'T CARE