I have decided to be happy, because it is good for my health

W O U L D N ‘T M I N D W E A R I N G

Skærmbillede 2015-02-28 kl. 18.24.12
clicktoshop kopi
Skærmbillede 2015-02-28 kl. 19.40.52Skærmbillede 2015-02-28 kl. 19.43.25Skærmbillede 2015-02-28 kl. 19.44.16Skærmbillede 2015-02-28 kl. 19.45.00Skærmbillede 2015-02-28 kl. 19.48.15Skærmbillede 2015-02-28 kl. 19.50.16
Hej piger <3 Jeg håber I har nydt jeres lørdag. Jeg har tilbragt min i fantastisk selskab, med hende her. Vi har er blevet vokset (oh yes!!) I skal nok få meget mere info, hihi. Herefter har vi været en tur i Waterfront og spist lækker frokost, drukket varm kakao og spist en lækker raw kage – mhm! Det er indbegrebet af en lørdag i kærlighedens tegn. Har nydt en afstressende dag, hvilket virkelig har været tiltrængt. Lige nu er min søster kommet på besøg her hjemme, så aftenen i aften, skal stå på ren familiehygge!

Jeg har siddet og prøvet at organisere min computer lidt, ift. alle mine skole-dokumenter, billeder, mapper mv. på mit skrivebord – tør ikke vise jer hvilket kaos mit skrivebord, på computeren kan være! Det er helt vildt – og det stresser mig konstant, så nu skulle der handles og jeg er efterhånden i mål.

Midt i min ellers meget arbejdssomme tilgang på computertenen, kunne jeg ikke lade være med at kigge forbi ASOS, hvilket er min største svaghed, når det kommer til onlineshopping. Jeg falder altid over ét eller andet jeg bare ikke kan leve uden, dette gjorde sig altså også gældende idag og jeg har fået de fineste sager! Nogle af tingene er på vej hjem til mig netop nu, hvilke skal jeg nok vise jer på bloggen, så snart de er modtaget – hvilke items er jeres yndlings, ud af de jeg har udvalgt? Ha’ en dejlig aften <3

Love Caroline

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

I have decided to be happy, because it is good for my health