I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not.

Vous êtes les meilleurs

Hej søde læsere, 
Har haft en skøn start på ugen – det er så lang tid siden jeg har grint så meget som idag, men jeg har i hvertfald hygget mig i frikvarterende med søde Viktoria! :-) Skal på torsdag til København, skal med Viktoria ind og finde noget tøj, til den fest vi skal til på fredag. Idag har jeg været et smut i byen med min mor – ellers bare herhjemme. Vil forresten lige sige TUSINDE tak til alle jer som har kommenteret mine indlæg her på det sidste – det betyder alverdens for mig, har udplukket nogle af dem, det varmer så meget når jeg læser dem!
God aften skønne læsere – skriver ASAP!

Hej Caroline.
Jeg har lige læst din blog fra ende til anden, og må jeg starte med at sige, at du virker som en virkelig sød pige – og en rigtig god veninde. Jeg elsker din stil og din gode smag. og dine smukke billeder for den sags skyld! fortsæt som du gør, jeg elsker din blog! Og så er du virkelig smuk.
Knus Signe ♥Hvor er det bare en fantastisk blog du har dig – og som jeg kan se du har fået af vide før, så er du en utrolig flot pige!! – Jeg følger!

looove
http://astridelizabethsylvest.blogspot.com/


Hej Caroline!!:-)
Lige som alle de andre synes jeg også at din blog er for fed!! Jeg har også fulgt t´dig i noget tid, og den er bare såååå fin!!:-) Jeg kiggede lige på alle de blogs du følger, og jeg blev rigtig glad da jeg så min blogs navn komme frem!! Det betyder utroligt meget for mig, såååå 1000000 tak!!<3
Knus sofie 

wwww.adoreyourselfblog.blogspot.comFølger din blog nu! 1000 tak for din søde kommentar på min blog! Det varmer. Men wauuw din blog er da mindst lige så fed!


Skøøn og Fantastisk blog du har!, som jeg nu er fast læser af.! :-)
Tak for dine søde ord inde på min blog. :)
-Louise! <3Skøn blog, det må jeg sige. enkel og stilfuld (: I hvertfald ikke sidste gang jeg kigger forbi! Kig forbi http://lasimone.blogspot.com/


Rigtig flot collage, Er helt vild med din blog og er nu blevet fast læser :-)
KIg også gerne forbi min:

http://21thcenturyoffashion.blogspot.com


Rigtig flotte Collager du laver søde Caroline!<3
Knus Isabella.Du laver mange flotte collager. ;)
Gang på gang.. (;
//pernilledahl.blogspot.comDu har jo bare en mega fed blog! Jeg er lige blevet fast læser + du er kommet op i bogmærker på min Mac ! :-D


Ej hvor er den bluse fin! Hvor er den købt henne? :-)

Læser fast din blog, og ville bare lige fortælle at jeg nyder at læse med! Du er utrolig smuk, og virker som en sød pige.

Knus

13 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not.