Unique bikinis - musthave for my vacay

Volumen Eyelash Extensions – Adore By Nicole

PicMonkey CollageHej piger <3 Hermed en opdatering direkte fra sofaen, som jeg netop har lagt mig i. Har været på farten hele dagen, nærmest i 4 dage i træk nu synes jeg – jeg glæder mig sådan til at sove i min egen seng i nat og få sovet ud. Den kommende uge bliver så spændende, dog skal der indføres lidt mere eksamenslæsning, da de sidste snart skal overstås og gerne med en god karrakter.

Nu til hvad dette indlæg egentlig skulle handle om, nemlig mine nye vipper. Nicole og jeg har de seneste gange prøvet volumen eyelash extensions, for at se hvordan det ville se ud og jeg har været helt afhængig siden. De har det smukkeste buk, selve vipperne er tyndere, men fremstår stadig meget tydeligt, på trods af at de kun er 0,7mm tykke. Sammenlignet med den almindelige eyelash-extension, sættes der flere volumenvipper på én enkelt af ens egen vippe, hvilket giver en 4D effekt. En anden positiv ting ved denne metode eyelash-extensions, er at volumenvipperne ikke skader ens egne vipper, da de er så tynde og vejer så lidt som de gør og tjek lige resultatet – er det ikke fint? Nu vil jeg hoppe i seng, måske jeg når at poste endnu et indlæg senere – stay tuned <3

I kan booke tid hos Adore by Nicole online lige her. Sov dejligt!
Love

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Unique bikinis - musthave for my vacay