ASK ME ANYTING

Vita Liberata Rich

PA250147Goodmorning! Nu hvor nytåret nærmer sig, skal det handle lidt om selvbrunere og for at få en flot og naturlig glød i huden, er Vita Liberata fantastisk! Jeg har på min krop, brugt medium farvetonen, der altså giver en mørk, men naturlig solbrun farve. Rich-serien, er ekstra fugtgivende og fugter derved den tørre hud, nogle kan have tendens til at have i vinterperioden – ligesom den er let at påføre, i og med at det er en selvbruner lotion.

Lotionen er 80% økologisk og indeholder et fugtighedssystem, der gør at farven holder bedre og aftager naturligt. Dét jeg særligt elsker ved Vita Liberatas produkter, er den lugtfri duft – der er altså intet værre end en slem og stærk selvbruner lugt – også tørre de SUPER hurtigt, hvilket er så rart, så man hurtigt kan ligge og sætte sig på ting igen, ud at det smitter af.

For at opnå det bedste resultat, anbefales det at man peeler eller skrubber huden inden lotionen påføres. Husk også ikke at påføre nogen anden lotion eller produkt på huden inden selvbruneren. For det flotteste resultat (særligt for håndfladernes skyld) skal den påføres med en påføringshandske, Vita Liberata også sælger – farven vil over 4-6 timer udvikle sig, så man skal ikke gå i panik, hvis farven først viser sig efter de 5-6 timer. <3 I kan købe selvbruneren online til 219 kr. lige her. (den har forresten fået et helt nyt look, så tag jer ikke af, at den ikke er den samme som min på billedet.)

CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2015-12-29 kl. 15.42.45Skærmbillede 2015-12-29 kl. 15.43.14

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

ASK ME ANYTING