THE AMAZING ATMOSPHERE, THE LOVELY COLORS AND THE COMPOSITION

VINDEREN AF MIN GIVEAWAY & ET LILLE SNEAK PEAK

Hej søde piger. Idag har jeg nydt en fantastisk fridag, med familien og min søde veninde Emilie. Jeg har sovet længe, spist en masse lækre frugter og ikke mindst pakket, til imorgen. Jeg glæder mig helt vildt! Kan slet ikke vente med at sole, bade og nyde livet, med min kære familie – det er det bedste man kan tænke sig til! Én ting jeg også glæder mig ufatteligt meget til, er at opdaterer jeg fra Cypern, med en masse billeder, fra stranden, outfits, poolen og alt hvad jeg ellers kan finde på.

Som sagt skal jeg da også have kåret vinderen af min giveaway, har desværre ikke haft tid til at lave en video, hvor jeg kåre vinderen, men i kan i såfald se frem til min kommende video, med svar på resten af spørgerunden. Jeg har fundet vinderen fuldstændig ligesom jeg fandt min sidste vinder af min tideligere giveaway. Mange af jer har spurgt indtil hvor puden er købt, og min mor og jeg kan faktisk slet ikke huske det, og der står intet mærke på? Så irriterende, da mange af jer har efterspurgt det. :-(

Men men. Vinderen er Iman Chanaiti, som altså deltog med 6 lodder. Jeg har skrevet til din mail. :-) Alle andre skal have 1000 tak for at i har deltaget, det betyder alverdens for mig. Og også tak for alle jeres søde og dejlige kommentarer, som nok skal blive besvaret iaften. Udover det har jeg 2 indlæg klar til jer, indtil videre, også vil jeg som sagt opdaterer jer dernede fra, så ofte som muligt. Jeg håber i har haft en fantastisk weekend piger – kys og knus fra mig! <3

Et lille sneak peak på hvad jeg har i min kuffert, og hvilke outfitbilleder i kan forvente jer. Allerede imorgen er der outfitbilleder klar til jer, så følg med piger! Kys <3

14 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

THE AMAZING ATMOSPHERE, THE LOVELY COLORS AND THE COMPOSITION