THE AMAZING ATMOSPHERE, THE LOVELY COLORS AND THE COMPOSITION

VINDEREN AF MIN GIVEAWAY & ET LILLE SNEAK PEAK

Hej søde piger. Idag har jeg nydt en fantastisk fridag, med familien og min søde veninde Emilie. Jeg har sovet længe, spist en masse lækre frugter og ikke mindst pakket, til imorgen. Jeg glæder mig helt vildt! Kan slet ikke vente med at sole, bade og nyde livet, med min kære familie – det er det bedste man kan tænke sig til! Én ting jeg også glæder mig ufatteligt meget til, er at opdaterer jeg fra Cypern, med en masse billeder, fra stranden, outfits, poolen og alt hvad jeg ellers kan finde på.

Som sagt skal jeg da også have kåret vinderen af min giveaway, har desværre ikke haft tid til at lave en video, hvor jeg kåre vinderen, men i kan i såfald se frem til min kommende video, med svar på resten af spørgerunden. Jeg har fundet vinderen fuldstændig ligesom jeg fandt min sidste vinder af min tideligere giveaway. Mange af jer har spurgt indtil hvor puden er købt, og min mor og jeg kan faktisk slet ikke huske det, og der står intet mærke på? Så irriterende, da mange af jer har efterspurgt det. :-(

Men men. Vinderen er Iman Chanaiti, som altså deltog med 6 lodder. Jeg har skrevet til din mail. :-) Alle andre skal have 1000 tak for at i har deltaget, det betyder alverdens for mig. Og også tak for alle jeres søde og dejlige kommentarer, som nok skal blive besvaret iaften. Udover det har jeg 2 indlæg klar til jer, indtil videre, også vil jeg som sagt opdaterer jer dernede fra, så ofte som muligt. Jeg håber i har haft en fantastisk weekend piger – kys og knus fra mig! <3

Et lille sneak peak på hvad jeg har i min kuffert, og hvilke outfitbilleder i kan forvente jer. Allerede imorgen er der outfitbilleder klar til jer, så følg med piger! Kys <3

14 kommentarer

 • Ej hvor er det dog bare fedt! tusinde tusinde tak Caroline! <3hehe,glæder mig helt vildt til at modtage. såå fint :)knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Tillykke til ImanHvilket mærke er din kuffert fra?, mangler selv en. kan du ikke vise hvad for noget håndbagage du tar’ med?mvhrikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har en rigtig fin og lys stil det er så fint til dig syntes jeg!Skal vi følges? Hvis ja skriv en kommentar på min blog og bliv fast læser så gør jeg gengæld! :)xoxoAnnahttp://anna-mitlivminetankermig.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih hvor er du gennemført med de farver der! Smukt ser det ud :)Jeg har tidligere lavet et indlæg om bikinier – måske én af dem, kunne være noget for dig: http://dekaldermigmalle.blogspot.dk/2012/08/bikini-med-frynser.htmlOg rigtig god ferie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Man kan så tydeligt se, at det er din kuffert Caroline! Er helt vild med pallietblusen og buksedragten. Og så selvfølgelig dine smukke cardigans <3http://priiicetag.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor har du købt din fine sølv Sofie Schnoor pung? Den er ikke til at støve op? :D Er den ikke forholdsvis ny? :) Kh Loulou

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har købt den af en veninde – med ved at den også kan købes i Mette Freyberg Lyngby og ellers har Sofie Schnoor en online shop mener jeg :)Og jo, den er ret ny :)Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Caroline :) jeg spørger nok dumt, men jeg forstår ikke hvorfor du skriver i dit ene indlæg med give away at du netop selv lige har bestilt puden hjem til dig selv til din stol, og i dette skriver du at du ikke ved hvor den er fra?knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh ja – kan godt forstå at du spørger. Det var egentlig også min plan at bestille endnu en hjem til mig selv, men som sagt kan jeg ikke finde den nogen steder :(Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

THE AMAZING ATMOSPHERE, THE LOVELY COLORS AND THE COMPOSITION