Oven-baked broccoli

VIND gavekort på 250 kr til PALÆO

PA0101200
PA010123
Gooodmorning girls! Nu er det tid til en konkurrence på bloggen, og dette er en konkurrence jeg selv SÅ godt gad at vinde, fordi er der noget jeg elsker, så er det mad fra PALÆO. Som de fleste af jer måske ved, så er jeg næsten altid forbi enten Pilestræde eller Torvehallerne, når jeg er i indre by – og her står den altid på enten morgenmad, frokost eller aftensmad – for ikke at nævne at jeg også elsker deres cookies og muffins som snacks – og som toppen af det hele, så laver de byens bedste juice hos PALÆO. ‘Blåbærret’ og ‘Chilien’ er mine favoritter, og jeg har lovet mig selv, at jeg må til at få smagt dem alle – fordi dem jeg har smagt er så lækre!

Når, men I kommer altså ind i billedet nu – eftersom I har muligheden for at finde et gavekort til PALÆO på 250 kr. og der er faktisk 2 af jer, som vinder dette. Der vil køre en konkurrence her på bloggen, og på min Instagram profil. Vinderen vil blive fundet på næste søndag, d. 9/10, så der er lidt over en uge til at få meldt jer til. Alt I skal gøre for at deltage her på bloggen er:

1. Følg @palaeoprimalgastronomi via Instagram eller like deres facebookside, PALÆO.

2. Skrive i kommentarfeltet hvilken ret der er jeres yndlings, hvis I ikke har været der før, skriver I bare dette eller tjekker måske menukortet for den ret, I allerhelst kunne tænke jer at smage.

Find ud af hvad I skal gøre for at deltage på Instagram, lige her. Jeg håber I vil deltage og I må alle have held og lykke <3

Competition for my Danish readers! Have a lovely day <3
Untitled-1

 

15 kommentarer

 • Karoline

  Jeg vil gerne prøve deres juice, som du omtaler så godt!:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Jeg har ikke prøvet det endnu, men ville enormt gerne – det lyder super lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja Huss

  PALÆO WOK <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Salli

  Jeg vil gerne prøve deres grønsags-wrap :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Mollerup

  Min ynglingsret er Hønen (salat) :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hvor er det bare dejligt med et alternativ til kebab, fritter og burgere fra den lokale rundt om hjørnet. Jeg ÆÆÆÆLSKER ikke bare deres “LAKSEN” med en “INGEFÆREN” som sidevogn, men jeg elsker egentlig også bare alt på deres menukort :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Nielsen

  Åh, en lækker konkurrence! Min yndlingsret må være “LAKSEN” – mums ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Min yndlings ret er hønen wrap! Men elsker nu også deres cookies :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja Hamra

  Elsker De grove Knækbrød Med Chili Og Nigellafrø !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liza Pedersen

  Har ikke været der endnu desværre! – men ville gerne prøve laksen og en af deres lækre juice !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke Jensen

  Jeg spiser alt for lidt ude (som i 2 gange om året), derfor ville jeg grave min søster fri fra hendes speciale en lørdag aften, og få forkælet vores smagsløg sammen :)
  Jeg ville vælge en Hønsewrap og Ingefærs Huleskud – Mit mundvand begynder allerede at løbe ved tanken ! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Alle deres juice! Haps haps<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla H

  Laksen er helt fantastisk :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nielsen

  Uhh hvor lækkert! Jeg elsker deres wraps! Hvis jeg vinder vil jeg tage min søde kusine med, for at fejre at hun har fået nyt job :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • line

  Jeg har ikke været der endnu, men jeg synes juicerne lyder himmelske og maden lyder også bare virkelig lækker :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Oven-baked broccoli