DYRBERG/KERN

VIND ET SÆT NEGLE TIL DIN VENINDE OG DIG

PicMonkey Collage
Hej piger! Min søde og dygtige Ditte, er i gavehumør og udlodder lige nu ét sæt negle til dig og én af dine veninder – hyggeligt ikke? Begge af jer, får lov at få en behandling shellak hos Nailstories by Ditte og så kan i ovenikøbet, gøre det til en tøsetur samtidig. Alt I skal gøre for at deltage i konkurrencen, som iøvrigt slutter idag, er at gå ind på Dittes facebookside lige hertaggede den veninde i ønsker at have med samt like og dele billedet. Det tager ikke engang 5 min <3

Jeg har samlet nogle af mine fineste negle, som søde Ditte har lavet på mig igennem tiden – jeg har netop fået de sarte lyserøde negle oppe i højre hjørne, er de ikke fine og sommerlige? Jeg er vild med farven! Når, jeg må i tøjet – skal til min fætters konfirmation nu – I må have en dejlig weekend <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

DYRBERG/KERN