Victorias Secret: please yourself

Vind et sæt eyelash extensions – Adore By Nicole

P9300211 1 P9300195Gooodmorning piger <3 Åh ja, nu er det altså tid til vippesnakken – som jeg har talt om så længe! Jeg er ærlig talt blevet afhængig af eyelash-extensions, hvilket I nok har bemærket. Følelsen af at vågne op med bambivipper + at være færdig 30 minuttere hurtigere om morgenen, end almindelig er jeg fan af! Udover dette er jeg så glad for at smukke og dygtige Nicole, kan lave vipper der sidder så flot og som ovenikøbet ikke skader ens egne.

Nicole har virksomheden, Adore By Nicole, hvor hun både laver vipper og spraytan – som jeg forresten også har fået et par gange nu. Spraytannen er fantastisk og har gjort sit arbejde godt, nu hvor jeg i den seneste periode har gjort mig til i byen – hihi, så er det altså intet mindre end fantastisk, at have en lækker solbrun kulør. Jeg vil nu give Jer, til at starte med, muligheden for at vinde et sæt eyelash extensions, udført af Nicole som er den dygtigste jeg har prøvet – og det er bestemt ikke ligegyldigt hvem du lader dine vipper i hænderne på, kan jeg konkludere ud fra erfaringer!

Alt I skal gøre for at deltage i konkurrencen, er rigtig enkelt og kan læses på ovenstående billede – I skal nemlig blot:
– Dele billedet. (enten på Instagram eller Facebook. Bemærk I SKAL benytte hashtagget @adorebynicole – hvis i altså deler på Instagram)

– Skrive i kommentarfeltet, enten her på bloggen eller på Facebook, hvorfor det er lige netop dig der skal vinde. (find billedet her)

Good luck, og husk forresten også at deltag i konkurrencen om det smukke Tine K Home fad lige her. <3
Love-Caroline

6 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Victorias Secret: please yourself