Music in my ears

Vind ét års forbrug af Shaishaver

Nu er sommeren for alvor ved at tage fat, og jeg elsker det! Alt hvad sommeren indebærer, er bare fantastik – summervibes er noget af det bedste. Jeg lever i shorts og kjoler om sommeren, det kunne nærmest ikke falde mig ind at hoppe i et par jeans – fordi jeg elsker at have bare ben – også er det bare så fint til sneakers, bikerboots og sandaler. Bare ben sommeren over, kræver til gengæld, ligesom det gør når man skal i byen, at ens ben er bløde, glatte og lækre – det er altså et summer MUST!
DSC_3654
På baggrund af dette, bliver jeg simpelhen nødt til at præsenterer jeg for det smarteste koncept, som jeg allerede er en afhængig tilhænger af. Nogle af Jer har måske hørt om Shai Shaver, og andre ikke. Shai Shaveren er for at sige det lige ud, helt fantastisk – og jeg har altså prøvet adskillige shavere, men denne slår alle. Derudover tror jeg vidst alle vi kender dagene, hvor man står og skal i byen eller ud med venner og veninderne, men at man simpelhen er løbet tør for blade til sin shaver, eller at man ikke lige har nået at købe en ny – hvilket forhindrer én i at hoppe i sin yndlings kjole…. Det er altså for træls! 
DSC_3326
DSC_3283Men med Shai Shaver og Deres koncept, behøves du aldrig ende i den sitiuation igen. Man kan nemlig starte med gratis at modtage en komplet prøvepakke med en Shai barberskraber og 2 refill blade – ved kun at betale porto på 39 kr. og ekspedition. Hvis du er tilfreds, hvilket jeg gerne vil love Jer I bliver – så kan i forblive i Jeres abonnement, og vil dermed modtage 2 pakker med 4 stk. Shai refill blade hver 4. måned – med fri levering. Prisen pr. pakke er kun 149 kr. Det er virkelig en god deal, som os reder os piger fra mange træls situationer. Shaishaveren har et bøjeligt barberhoved, som giver en fleksibel og blød barbering, derudover er der tilføjet Vitamin E, Aloe Vera og Lavendel – sidst men ikke mindst kan shaveren helt enkelt hænges op i brugseren, vha. en holder som følger med, når du bestiller din Shaishaver hjem.
DSC_3453
DSC_3463
Hvis du mod forventning ikke ønsker at fortsætte dit abonnement hos Shai, efter din gratis prøvepakke – så kan du nemt stoppe det, ved blot at give Shai besked inden for 2 uger, efter du har modtaget din prøvepakke. De kan kontaktes på kundeservice@kontura.dk. Det er virkelig en super nem og meget billig løsning, ift. mange andre shavere. Dette er altså en perfekt måde at imødegå og komme igennem sommeren med lækre, bløde og glatte ben – I LOVE!

Nu hvor jeg har gjort Jer alle opmærksomme på vidunderet, Shai Shaveren, så vil jeg give Jer muligheden for at vinde ét helt års forbrug af Shaishavere – say what! Dette betyder altså at vinteren ej heller skal stoppe os i at hoppe i vores cocktailkjoler – perfekt! Udover ét års forbrug af Shaishavere, kan I også vinde hudprodukter for 500kr. Det eneste I skal gøre for at deltage er:

Untitled
I kan komme direkte til Shais’s hjemmeside lige herhvor I kan bestille Jeres gratis prøvepakke hjem. Jer glæder mig til at høre hvor det lige netop er dig, som skal vinde – I må endelig også poste billeder, når I har modtaget Jeres Shaishaver og hashtag billedet på Instagram med #fashionbycarolineshaishaver – så kan vi nyde synet af vores alle lækre sommerstænger ;-)
1eecc11da30af82e323bd41ab04d09

10 kommentarer

 • Camilla

  At være fattig studerende, er hårdt nok i forvejen. Men når man elsker sig selv og elsker at forkæle sig selv, så er flotte ben bare en ekstra udgift. Jeg siger ikke at jeg ikke ville kunne få råd, men det ville give mig den frihed at jeg spare de penge den månede. Så kan jeg gi min dejlige vovse en lille gave, istedetfor mor aaaaltid bruger pengene på sig selv! Hihi ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Seline T

  Deltager :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denise

  Er der noget bedre end ny barberet ben? Nej vel. Derfor ville det være fantastisk at vinde et helt års forbrug af Shaishavere. Jeg går altid i kjole og har derfor ofte bare ben, så for mig ville det bare være super at vinde din fantastiske konkurrence, for der er bare ikke noget være end at gå ud med lange hård på benene vel?
  Så nu har jeg bestilt en prøvepakke og deltager i denne konkurrence. Jeg håber virkelig at Shaishavere kan hjælpe mig, da jeg ved normal barbering får meget tørrer ben. Jeg håber bare jeg er den heldig vinder :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Jeg skrev i et tidligere indlæg, at jeg havde set en solskinspudder fra Dior som fik mig til at tænke på dig, det var den her: http://www.dior.com/beauty/en_int/fragrance-and-beauty/makeup/look-exclusives/transat-collection/pr-transat-Y0719370-golden-shimmer-powder-face-decollete.html
  Jeg kan ikke finde det indlæg jeg har skrevet kommentaren i, og ville bare vide hvad du havde svaret!

  Mange knus fra Karoline<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hvilken str. har du købt dine Palladium sko i, Caroline? Har nemlig læst at de skulle være lidt små i størrelsen <3..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Kjolen som du har på på billedet, hvor er den fra? :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gigi

  Hej søde Caroline

  Vil bare lige sige til dig og alle dine søde læsere at I skal passe på med dette firma.
  Hvis man kigger bla på deres Facebook og på Trustpilot, så snyder de folk! Man kan ikke komme ud af abonnementet, de kræver høje beløb for noget man ikke har fået og kundeservicen er elendig.

  En masse danskere er blevet snydt og behandlet dårligt hvilket de skriver derinde.

  Pas på!

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Music in my ears