SEAGRASS DRESS

VIND EN BÆREDYGTIG BRUNCH

picmonkey-collage3 picmonkey-collage2 picmonkey-collage socialfoodiesbutik-0dkk-id19860Hej piger! For et kort stykke tid siden, var jeg til lanceringen af Social Foodies’ lækre og bæredygtige brunch, i Deres café på Strandvejen i Hellerup. Social Foodies har en lang og meget spændende historie bag sig, det hele handler nemlig om at gøre en forskel og hjælpe der hvor vi kan. Social Foodies’ har chokolade fabrikker i Afrika, som sikrer beboere der arbejdspladser og noget at stå op til, samtidig med at det skaber en bedre velfærd. Det er svært at gøre historien kort, men jeg synes simpelhen budskabet og målet med Social Foodies fire restauranter er helt igennem fantastisk! I kan se en video, med en dybere beskrivelse, samt læse mere på deres hjemmeside lige her. 

Mine favoritkøb hos Social Foodies, har længe været deres hjemmelavet og helt friske is om sommeren selvfølgelig, men herudover er deres flødeboller, müslibarer og chokoladebrud helt fantastisk! Man kan uden tvivl smage kvaliteten og friskheden, men udover det, giver det én god fornemmelse i maven, at man støttet op om et godt formål, er det ikke rigtigt?

Som sagt, har Social Foodies nu lanceret en brunch, der øvrigt er SÅ lækker! Vi som smagte brunchen, fik lov at komme med inputs til forbedringer og tilføjelser til den, her var min veninde Amalie og jeg helt enige om, at det måtte være noget flydende chokolade til ens frisklavet fiberbolle, bestående af chufamel, chiafrø og baobabpulver – der er SÅ lækker!

Udover den lækre bolle, er der avocado med pecannøddeolie og salt, youghurt med hjemmelavet müsli, en blanding af gode nødder, pisket smør, juice samt dadelbar og müslibar. Brunchen kan købes alle åbningsdage – hele dagen – dog blot i Deres butik i Hellerup og så koster den 79 kr.

Jeg har dog været så heldig, at kunne give Jer mulighed for, at vinde en brunch for to hos Social Foodies, hvor I selv har mulighed for at smage deres lækre råvarer, alt I skal gøre, er at hoppe forbi min Instagramprofil her, for at deltage. <3 Har I selv besøgt Social Foodies før? Lad mig endelig høre Jeres mening <3 God dag piger, vi skrives ved senere!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SEAGRASS DRESS