BRUSH AND STRAIGHT

VIND 1000 KRONER TIL BUBBLEROOM

Annonce for Bubbleroom
skaermbillede-2017-08-28-kl-21-27-49picmonkey-collage3 picmonkey-collage2 picmonkey-collageskaermbillede-2017-08-28-kl-21-28-06
picmonkey-collage2picmonkey-collageHej piger <3 Disse to looks, har været true faves, det sidste stykke tid. Jeg elsker det meget sofistikerede udtryk, den cool blazer giver, den ellers meget nedtonede buksedragt – der iøvrigt er så lækker, at være iført! Buksedragten, hoppede jeg også i, da jeg forleden skulle i byen, de skulle bare have et par hæle og så var det et helt andet look.

Det mere romantiske look, med den nude bluse, sorte blazer og jeans, er bare det perfekte hverdagslook, som igen kan styles op eller ned, alt afhængig af, hvad det skal bruges til. Selv elsker jeg bluser som denne, der giver en flot talje, kavalergang og samtidig er super behagelig at have på.

Nu skal vi dog til det, som jeg har glædet mig mest til at dele med jer, nemlig at I har mulighed for, at vinde 1000 kr. at shoppe for, på Bubblerooms fiine webshop, der har så mange flotte styles og fine nyheder. Udover dette, synes jeg at deres webshop er så inspirerende, let og overskuelig at browse rundt på. Det er virkelig en vigtig faktor, når man sætter sig for, at treate sig selv, med lidt onlineshopping – synes I ikke også det?

I kunne bl.a. vælge det sorte sæt jeg er iført, bestående af Hailie Jumpsuit og Detolly Jacket eller den fine Baku Trenchcoat og Lumina Shirt. Begge to fine, men alligevel meget forskellige looks.

Alt I skal gøre, for at deltage i konkurrencen om gavekortet er:

At skrive/linke, til de styles fra Bubbleroom I ville bruge gavekortet på eller…..
Fortælle hvilket af de to ovenstående looks, I bedst kan lide og hvorfor. 

HELD OG LYKKE, jeg glæder mig til at høre hvad I synes og hvilket styles, der er Jeres favoritter. Konkurrencen varer iøvrigt i 4 dage og vinderen vil få personlig besked, så husk at oplys jeres mail, når I kommenterer dette indlæg. <3

39 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

BRUSH AND STRAIGHT