Zalando wishes

Victorias Secret

PicMonkey Collage
Godaften søde piger, lige nu sidder jeg i stuen med min skønne søster og følger med i valgkampen. Jeg synes det er SÅ spændende, og ville ønske jeg selv kunne stemme. Idag har jeg været i skole og på arbejde, og da jeg kom hjem lavede jeg sammen med min søster lækker aftensmad. Det er virkelig hyggeligt at hygge med hende, og Amalie nu hvor mine forældre er på ferie, det er noget helt andet – og faktisk er det også lidt en øjenåbner for mig, da jeg også tror at grunden til mine seneste stressede dage, bunder i at jeg har skulle gøre nogle flere ting end jeg plejer. Gåturer med mine hunde, vaksetøj, madlavning, rengøring, lektier, blogging, veninder og min søvn (som jeg aldrig overholdet ordentligt). Jeg er ellers selv i min hverdag god til at hjælpe, men det at skulle klarer det hele selv, samtidigt med alt det andet jeg laver – det har været lidt hårdt må jeg sige, til gengæld også rigtig hyggeligt.

Imorgen skal jeg til København og hygge med min søster, og om aftenen skal vi til træning. Jeg håber dog ikke at jeg er så øm i kroppen som jeg har været de seneste dage, er nemlig startet min træning op igen, så er virkelig øm i hver og en muskel. Imorgen står den heldigvis kun på Thai-Bo og Pilates, så der får jeg strukket godt ud og trænet smidighed – det bliver så hyggeligt :-) Jeg har netop fundet 3 bh’er som mine forældre kan købe med hjem til mig, fra Victorias Secret i Dubai – gid jeg kunne shoppe der igen lige nu! Jeg, ligesom stort set alle andre piger, elsker VS og de ovenstående bh’er er virkelig smukke. Hvad har I lavet idag? <3 Kys!
Love Caroline

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Zalando wishes