Kendrashop

Victorias Secret: please yourself

P9280043 P9280048 P9280051Hej piger <3 Har helt glemt at vise Jer dette intet mindre end FANTASTISKE sæt undertøj, fra mit yndlings over dem alle – Victorias Secret. Jeg har, ligesom 1000-vis af andre piger, en svaghed for deres undertøj, det er virkelig bare så smukt og sidder fantastisk godt! Dette sæt var min søster så sød at købe med hjem til mig, fra LA og det er virkelig fint – faktisk lige pt. mit yndlings sæt.

Jeg er vild med farven, og sammensætningen mellem blonderne og stenene – det er ikke for piget, da farven dæmper det ellers vilde look. Udover dette er den virkelig flot til mere flatterende bluser, der har dybe udskæringer – da den på en eller anden måde sidder anderledes end andre bh’er ved kavalergangen – det laver mirakler, lad os bare sige det sådan ;-) Et lille tip til Jer, selvom det er sværre at skaffe til Danmark selv, måtte jeg bare vise Jer det <3 God aften!
Love-Caroline

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Kendrashop