OVERTIME

VEGANSK & GLUTENFRI LASAGNE

picmonkey-collage3 picmonkey-collage2 picmonkey-collage dsc_2755 dsc_2756 dsc_2761 dsc_2762

God aften piger! Jeg håber I alle har nydt det lækre solskinsvejr idag, ej hvor var det dog dejligt med lidt sol igen. Jeg har brugt dagen udendørs og fået slappet godt af. Jeg tænkte, at jeg altså måtte dele opskriften på denne SÅ lækre glutenfri og veganske lasagne, jeg lavede til Christoffer og jeg forleden. Jeg havde længe gerne ville lave den, efter jeg så VanløseBlues, postede en opskrift på hendes blog. Jeg synes den så vildt lækker ud, og så synes jeg tanken om en anderledes lasagne uden kød og normale pastaplader, lød vildt lækkert og anderledes!

Vi var begge meget positivt overrasket over den og så er den bare super sund samtidig, what not to like ;-) Der var til mange mennesker, så jeg har frosset resten ned, til en dag jeg ikke orker at lave mad. I kan finde opskriften her – har også kopieret den ind herunder, så I kan følge den direkte <3 Jeg plejer normalt at lave lidt om i opskrifter jeg følger, for at gøre dem til mine egne og ud fra mine egne præferencer, men denne fulgte jeg helt slavisk. Skal I ikke prøve den? God weekend søde piger, vi skrives imorgen!
skaermbillede-2017-05-06-kl-21-06-22 skaermbillede-2017-05-06-kl-21-06-17

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

OVERTIME