At the Stay Hotel

VEET RESULTS

Skærmbillede 2014-08-05 kl. 15.31.12Hej søde piger <3 Kan I huske den fine konkurrece jeg havde på bloggen, for et stykke tid siden? Hvis ikke kan I læse mere her. Kort fortalt fik 1 af mine læsere og 10 af hendes veninder muligheden for at teste VEET‘s mange lækre hårfjerningsprodukter. Jeg er selv blevet helt afhængig af Deres produkter, da de om nogen fjerne hårene og efterlader ens ben lækre og bløde. Som sagt har vinderen og hendes veninder testet nogle produkter og nu ville jeg egentlig bare dele Deres oplevelse af VEET med Jer.

Først vil jeg lige sige mange tak, for jeres yderst lækre produkter som jeg, sammen med mine veninder, har måtte afprøve!  Som sagt, i min kommentar til konkurrencen, var jeg meget spændt på at afprøve disse hårfjerningscremer, i og med at når jeg bruger skrabere er det meget hårdt for min hud, så den bliver irriteret og jeg får knopper.

Derfor var jeg spændt på, om disse cremer ville kunne være til en erstatning for skrabere, så jeg ville kunne undgå irritation men stadig opnå samme gode resultat.

Ud af de 7 piger vi var samlet, lider 4 af os med problemerne med knopper. De var derfor også meget glade for at have chancen for at prøve disse produkter!

Vi delte der op således, at 2 af pigerne prøvede ’Spray On Hair Removal Cream’ , 3 piger afprøvede ’Hair Removal Cream’ og de sidste 2 piger prøvede ’Supreme Essence In-Shower Hair Removal Cream’. Jeg havde gjort klar med lidt lækre bobler, noget god musik og noget frugt til pigernes ankomst, så jeg sikrede mig at vi ville få en god aften.

Vores konklusion på dette, er at ikke mindst at duftene ’Lotus Milk and Jasmine’, ’Velvet Rose & Essential oils’ og ’Shea Butter & Lily’ duftede helt fantastisk! Derudover var spatlerne samt svampen effektive og rigtig god til produkterne, når de var påført kroppen. Meget let at arbejde med, både materialerne og selve produktet! Følger man blot instrukserne som er nævnt på pakkerne eller på de vedlagte sedler kan det ikke gå galt!

Men også 2 dage efter produktet var blevet testet på et udsat, knoppede, sted på mit lår, har der ingen rødmen  eller værre irritation opstået på mit lår, hvilket jeg synes er meget overraskende og ikke mindst fantastisk!

Så alt i alt, havde vi piger en fantastisk aften takket være Veet-teamet og deres fantastiske produkter! Nemt, smart og hurtigt. Sådan vil vi kategorisere Veet hårfjerningsprodukterne.”

Jeg synes det lyder som om pigerne havde en fantastisk aften, og alle fik deres ønske om bløde ben opfyldt. Udover dette er jeg helt enig med pigerne I at selv om man har tendens til udslet efter at have shavet ben på almindeligvis, så virker VEET altså anderledes og mere skånsomt. <3
Love-Caroline

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

At the Stay Hotel