Booodychain

Veet makes your skin glowGoooodmorning! Lige om lidt skal jeg til mundtlig afsætning, hvilket jeg er både spændt og nervøs over – efter min eksamenen skal jeg hygge med min fantastiske søster, det er altid rart at have noget at se frem til, efter sådan noget. Når, nu til min video som er en lille guide til Jer, om hvordan man bruger Veet og deres hårfjerningscreme. Bløde ben er som vi alle jo er enige om, et must om sommeren – der er intet værre end små stikkende hår, og det er jo fantastisk ikke at skulle tænke på at ordne sine ben hver dag.

Det er her Veet kommer ind i billedet. Veet har mange forskellige hårfjerningsprodukter, som man kan vælge i mellem, alt afhængig af om man har sensitiv, tør eller normal hud. Jeg kan selv kan have tendens til at blive meget tør på benene, og nogle hårfjerningsprodukter og allerværst, skrabere er oftest alt for hårdt mod mine ben. I kan tage en Veet test lige her, og finde ud af hvilket produkt, som passer til lige netop dig.

Det produkt som passede bedst til mig, er deres Veet Hårfjerningscreme. Det tager 3 minutter, og ja det er altså sandt! 3 små minutter at opnå de lækreste bløde ben. Normalt når man bruger en skraber, skærer man hårene af – med denne hårfjerningscreme opløser man dem i stedet, hvilket gør at de uønskede hår ikke vokser ligeså hurtigt ud igen – I LIKE! Jeg er virkelig, virkelig glad over resultatet mine ben endte med, efter at have brugt cremen fra Veet. I videoen kan I altså se hvordan den skal bruges, og hvilket resultat den efterlader. :-)
DSC_6603
Vi er heldigvis ikke færdige endnu piger, fordi I kommer også ind i billedet nu – og jeg har glædet mig SÅ meget til at fortælle Jer om dette. I har nemlig nu muligheden for, sammen med 10 af Jeres veninder, at teste Veet og dermed vinde en masse lækre produkter derfra. Vinderen af dette, skal som sagt samle 10 veninder også skal I sammen teste en masse produkter fra Veet til en hyggeaften, kun for Jer – derudover skal I løbende tage billeder fra Jeres aften, og sende dem til mig – sådan så at jeg kan poste dem her på bloggen. Hihi, glæder mig allerede til at se dem! :-)

Alt I skal gøre for at deltage, er at skrive hvilket hårfjerningsprodukt fra Veet I allerhelst ville have lov at teste og hvorfor det lige netop er dig og dine veninder som skal vinde, og teste produkter fra Veet. Husk forresten af skriv email, sådan så at jeg kan kontakte vinderen, og hvor mange I er der skal teste. GO girls, held og lykke!
Love-Caroline-1

18 kommentarer

 • Ej, hvor lækkert!! :) Jeg kunne godt tænke mig, at teste sprayen. Jeg har prøvet mange forskellige former for hårfjerningsprodukter, men det her ser sgu effektivt ud! .. Og med mine veninder fordi vi elsker at holde hygge-aftener sammen! Det ville være herre-skønt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Uha, jeg kunne godt tænke mig at prøve Veet Supreme’Essence Spray On hårfjerningscreme. Den lyder smart og brugsvenlig. Helt klart noget der skal prøves.. Krydser alt hvad jeg har, kunne nemlig være dejligt at få afprøvet produkter, så man ved hvilke, man ikke kan undvære, nu når sommeren er her.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tanja mortensen

  ville gerne prøve roll-on til mine sensitive, tørre ben. håber jeg kan inviterer veninder til tøse hygge aften/dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Jeg vil rigtig gerne prøve to af deres produkter, Veet supreme ‘Essence hårfjerningscreme til bikinilinjen og under armene og Veet supreme ‘Essence Spray On hårfjerningscreme. Fordi det virker nemt og brugervenligt. Grunden til jeg gerne vil vinde er fordi, jeg har ikke fundet den helt rigtige måde for mig, og derfor kunne det være rart med en hyggedag med veninderne for at se hvad der passer bedst!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria Turpie Catter

  Sikke en god ide! Jeg kunne godt tænke mig at prøve Veet Hårfjerningscream da det ser meget nemt ud. Det ville da også være super hyggeligt med en tøseaften. Det kan være man så skulle invitere pigerne op i far’så sommerhus :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melissa

  Jeg vil vildt gerne prøve to af deres effektive produkter, Veet supreme ‘Essence hårfjerningscreme til bikinilinjen og under armene, da jeg tænker det er super brugbart her til sommer og det kunne være vildt hyggeligt at prøve med mine tøsser en sommer dag ude i haven.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uwe Tvede

  det er en flot præmie og ville så gerne prøve den til min kone som jeg tro hun vil elske (y) tænker også vores tenager piger vil nyde godt af det. Delt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve “Veet Hårfjerningscream” og deres spray. Nu hvor mine veninder og jeg er færdige med 2g, kunne det være en fed måde lige at mødes på igen, inden vi alle drager afsted ud i verden på sommerferie. Især meget noget rigtige tøsehygge!
  Min mail er: futtemus96@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melisa Cat

  Super fed produkt! Keg kunne tænke mig at vinde “Veet Hair Removal Cream” Fordi at jeg skal i Antalya i sommerferien sammen med min 5 bedste veninder, så det kunne være super lækkert at vinde præmien!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Hej Caroline. Jeg vil meget gerne tænke mig at prøve ”Veet Hair Removal Cream”. Grunden til at det lige præcis er dette produkt, er da jeg døjer slemt med mange knopper på benene. Disse knopper har jeg fået undersøgt adskillige gange hos lægen (og prøvet adskillige cremer, og decifiserende væsker), hvor hun siger at knopperne opstår i hårsækkene, og at jeg derfor bør holde mig fra skrabere da det er alt for hårdt og fremprovokere knopperne.
  Det er ret problematisk her om sommeren, i og med at det ser og føles knap så feminint med hår på benene, men også at knopperne er så grimme at jeg mod vilje undgår shorts i sommerperioden… Og det er jeg meget ked af..
  Derfor håber jeg meget at jeg har muligheden for at prøve denne, men også at invitere nogle veninder, i og med at jeg ved at få af dem døjer lidt med samme problemer. Øv.
  Knus K <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Lykke Rasmussen

  Jeg vil rigtig gerne prøve Veet hårfjerningscreme, fordi jeg døjer meget med knopper, som kommer pga. at jeg bruger en skraber, og det er for hårdt imod mine ben. Derfor håber jeg på at denne creme kan hjælpemig af med disse knopper.
  Derudover slutter jeg om 11 dage på min efterskole, så det ville være en fantastisk mulighed for at samle alle pigerne derfra, og holde en girs-night, så vi lige kunne få sluttet året af med stil, så jeg håber virkelig på at jeg kan få denne skønne mulighed for at mine piger og jeg kan få lækre sommer-stænger <3

  pernillelykke@mvb.net
  Knus Pernille :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia Wind

  Hej Caroline jeg vil meget gerne teste ´Veet hårfjerningscreme´ fordi det ser rigtig nemt ud og resultatet er da helt fantastisk. Derudover vil jeg gerne vinde det til mine 6 veninder og jeg, som har været vant til at være sammen hverdag i folkeskolen, men som har været skilt ad i et år på efterskoler og i USA. Så vi har lige aftalt en tøseaften hvor at teste det her sammen ville passe perfekt ind. At fylde boblebadet med tøser,champagne og jordbær, imens vi får lækre stænger til byen om aften og bare resten af sommeren <3
  Knusser Olivia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve “Veet Hårfjerningscream” og deres spray :-) Jeg vil utrolig gerne vinde, da det kunne være SÅ hyggeligt, hvis mine veninder og jeg kunne få en rigtig hygge aften! Vi skal snart skilles alle sammen, og går hvert til sit, så derfor kunne det bare være endnu hyggeligere, lige at få en veninde aften sammen! ;-) – Og så ville det ikke være helt skidt med lækre ben, nu når sommeren er godt på vej!
  Vi er i alt 6 der skal teste, og kan kontaktes på: nha.privat@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Super fed konkurrence! :)
  Jeg kunne godt tænke mig at vinde Essence Spray On hårfjerningscreme til mine veninder og jeg, så vi kunne få en hyggelig aften sammen og blive lidt tættere. Mange af os kendte nemlig ikke hinanden, da vi startede på gymnasium sidste sommer. Så en hyggelig tøseaften er lige hvad vi har brug for :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Ørum

  Jeg vil gerne prøve Veet Easywax Roll-on system. Jeg brugte deres konfigurator på hjemmesiden, og fandt så frem til Easywax Roll-on. Jeg har hørt om produktet før, og jeg har længe haft lyst til at prøve det!
  Krydser fingre for at jeg bliver den heldige vinder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Hansen

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at teste Veet Spray On hårfjerningscremen, da jeg ofte har stået i Matas og overvejet at købe den. Jeg synes, at jeg skal have lov til at teste det med mine veninder, fordi vi er ved at være gennem en hård eksamensperiode på uni, så hvilken bedre måde kan vi fejre det på, end med en rigtig tøseaften! Fingers crossed! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve deres ‘Suprem’essence Spray On Hårfjerningscreme’
  Jeg håber jeg vinder, fordi det er en super fed og anderledes giveaway. Det kunne være SÅ hyggeligt med en forkælelsesaften, med mine bedste veninder, inden vi skal skilles.
  anna@falkknudsen.com :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hvor lyder det lækkert med en konkurrence.

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Booodychain