42RAW - Just as nature intended

Valentino, current musthave

Skærmbillede 2015-01-28 kl. 22.57.08
Godmorgen piger <3 Ih hvor jeg dog savler over disse Valentino stilletter – jeg har egentlig aldrig været sådan helt vild med den, men efter jeg så deres to nye farver – den nude og den army, måtte jeg en tur forbi Valentino i Illum og prøve selve modellen. Jeg var forelsket i dét jeg fik dem på – hvordan er det muligt at gå så godt i et par stilletter? Jeg er solgt!

De er derudover SÅ classy og virkelig lækre i farven! Jeg har siden dag, dog overvejet lidt om den sorte er det mere sikre valg? Den passer jo til alt. Samtidig synes jeg bare den army er SÅ rå og anderledes hvilket jeg virkelig godt kan lidt. Da jeg prøvede de fine stilletter, fandt den søde ekspedient en matchende taske frem – typisk ikke? Jeg blev ligeledes vild med tasken, da den er rummelig, af god kvalitet og så fantastisk ud, når den hang over min skulder. Ja, så jeg fik mig da i hvertfald en Valentino Obsession på kort tid – nok om det, jeg har nemlig brug for Jeres mening? Hvilken farve kan I bedst lidt, og hvad ville I selv vælge? I må have en fantastisk dag <3
Untitled-1

12 kommentarer

 • Stina

  Hej Caroline

  Jeg forstår godt, at du er helt solgt, jeg er også helt vild med Valentino’s sko, jeg vil utrolig gerne have et par, men jeg må så lige vente til, at jeg kan komme til København, og købe et par. Hvordan er de i størrelsen?

  Du har helt ret i, at den sorte er det sikre valg, men den Army grønne er virkelig også flot, og du kan jo sagtens have den på til tøj i grå, sort og de brune nuancer, du også tit går i <3

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Stina <3

   Ja ikke, de er simpelhen SÅ fine – jeg er helt forelsket. Jeg synes de er helt almindelige i størrelsen, jeg bruger mine almindelige størrelse i dem.

   Jeg er så i tvivl om det skal være sort eller army – kan slet ikke beslutte mig. Jeg må gå i tænkeboks <3

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Caroline.
  Super flotte sko Valentino har, men prisen for mig er nok FOR meget! Men har man selvfølgelig pengene, er det også fair nok. :)

  Jeg synes det er fedt at de laver sko i små str (35/36). Så kan jeg være med nemlig, og har fundet mine farvoritter, dog ikke stiletterne, men disse ballerinaer: http://www.valentino.com/dk/ballerina_cod44732944xo.html

  eller de hvide ballerinaer. :D

  Jeg kan ikke lide Army.. den er for grim grøn.. Jeg kan godt lide de brune/nude farvede eller sorte. :)

  Mvh Natascha :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Natascha <3 Ja er de ikke bare fine – jeg vil dog sige at jeg også synes prisen er meget høj, derfor er det ikke en sko jeg 'bare' vil købe.

   Det er en stor beslutning og jeg skal være 100% sikker på farven!
   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Og hvor er ballerinaerne bare fine – dem kan jeg rigtig godt lide! ;-) Jeg synes dog den armygrønne er meget fin og eksklusiv, men fedt også at høre din mening.

   God dag :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hejsa :)
  Jeg er også totalt forelsket i dem, synes enten den nude eller sorte er super fed.
  Hvad pris ligger de til i Ilum?
  Mange hilsner fra Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej smukke Caroline. De er SÅ lækre! Hvis jeg var rig ;) Jeg elsker dem i army! Jeg synes de er super fede og anderledes, og med jeans og brune fødder som på billedet ville de være så perfekte – synes man ser sorte og nitter alt for ofte og de army er meget mere unikke og rå efter min mening – klart dem jeg ville vælge! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg synes at den sorte bliver for rå/ hård at se på. Jeg holder meget mere til nude eller army. Nude fordi hvis man som mig ikke er særlig høj, syner man meget højere i nude. Men du er ekspert i det, så det ved du jo :). Og army fordi det ikke er nær så traditionelt. De ville være lækre til mange farver og dit lyse skandinaviske look. Min mening er sort udelukket. Ville.nik personlig gå for den nude

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hej Caroline,

  Jeg har et par sorte Valentino sko til salg (dem du har på på billedet, dog med sorte/grå Rockstuds), hvis du er interesseret. De er str. 37,5 og er kun brugt én gang.
  Jeg har købt dem i den nye butik i Illum.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Michelle :-)

   Åh hvor vildt – jeg vil meget gerne prøve dem, dog er jeg en str. 38 – men måske jeg kan passe dem :-) Kan du kontakte mig via mail eller mobil?

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

42RAW - Just as nature intended