Slowjuice - 3 days cleanse

Vacay – my essential

P1200735Hej piger <3 Weeeehu, så er det idag jeg rejser til Abu Dhabi og jeg glæder mig så meget. Det er helt mærkeligt at skulle pakke bikinier og sommertøj, men nu er det for alvor kommer tæt på og om 24 timer ligger jeg ved en pool og drikker friskpresset juice – I like that! Jeg har fået taget billeder af en masse ad det tøj, sko mv. jeg har pakket, som bare skal overføre til computeren, også har jeg en masse indlæg klar til jer – så bloggen kommer ikke til at stå stille, I kan trygt følge med <3

Forleden måtte jeg lige forbi min skønne Nicole, da vipperne selvfølgelig skulle fyldes op, før ferien. Det er virkelig et musthave for mig, at have vipperne på, på ferien, da det gør at jeg slet ikke skal tænke på makeuppen, men samtidig stadig har de flotte lange vipper. Jeg bruger serum på mine egne vipper, for at styrke dem og gøre dem endnu længere. Det er jo en kæmpe fordel for ens egne vipper, at man ikke står og putter mascara på hver dag og fjerner det igen – det slider rigtig meget, hvorimod man ved eyelash extensions, egentlig giver vipperne helt ro. I kan booke tid online hos dygtige Nicole lige her. Vi skrives ved <3 Kys!

4 kommentarer

 • Anonym

  Lige et spørgsmål. Jeg har hørt at det slider rigtig meget på ens vipper med eyelash extensions skulle slide rigtig meget på ens vipper, hvad er din erfaring? :-)
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det slider mindre end almindelig mascara og makeupfjerne gør, meget mindre.

   Du giver dine vipper ro og ‘rør’ egentlig ikke dem eller dine egne, når du har vipperne på, da de jo ike behøves mascara eller andet.

   Mine vipper har det godt og jeg bruger en serum der styrker dem hver morgen og aften, for at give dem den bedste pleje <3

   Du er meget velkommen til at skrive hvis der er andet du er i tvivl om, ligeledes er Nicole også åben overfor spørgsmål og hun er jo den faglige indenfor dette område, så hun vil kunne svare på alt hvad du måtte undre dig omkring.

   God påske <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej smukke caroline <3
  Hvor tit får du fyldt dine vipper op?

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Slowjuice - 3 days cleanse