NEVER MIND

VACAY MOOD ON


Kjole fra SPARKZ


Hej piger. Hermed første update fra Rhodos, som jeg er taget til, med min søde veninde Laura. Vi har virkelig nydt det gode vejr og de skønne omgivelser hernede, her er virkelig skønt. Det er efterhånden en del år siden, at jeg har været her – så er virkelig glad, for at være tilbage i det græske. Der er bare noget over det, synes jeg.

Vi bor på Sheraton Hotel, som ligger 15-20 minutter fra lufthavnen, 2 min fra stranden og 5 min fra Rhodos by – er det ikke bare en dejlig location? Jeg er virkelig glad for, at vi er så tæt på det hele, da det gør tingene en del lettere og giver en masse muligheder. Vi har talt om, at tage en sejltur en af dagene – er det noget, nogle af jer kan anbefale? Måske I har været i området, eller prøvet lignende på en græsk ø.

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

NEVER MIND