Off-shoulder in pink

VACATION NEEDS FROM ASOS

PicMonkey Collage (2)
PicMonkey Collage
Y.A.S ruffle-dress ∙ Sheer knitted top  ∙ Tie-dye off-shoulder ∙ Black bodystocking ∙ White off-shoulder ∙ White all-laced body

Goodmorning <3 ASOS har endnu engang brillieret med en masse nye varer, som jeg slet ikke har kunne få øjnene fra. Der er både det nyeste fra de mange nye efterårskollektioner, samtidig med at jeg har fundet nogle fine sommeritems.

Den mønstrede kjole fra Y.A.S, er en rigtig efterårssag, som bliver så fin med leggins til og et par biketboots, for at gøre looket mere råt. Det samme gælder lidt den løst strikket striktrøje, der egentlig både kan bruges med en bodystocking under til efteråret, men ligeledes er fin, til en køligere sommeraften. Herudover har vi også den fine beach-shirt, med tie-dye effekt, som er den ultimative strandbluse – er den ikke bare fin?

På nederste collage har jeg samlet 2 bodystockings, hhv én i sort, der bare er et msuthave og den af hvide blonder, som er pæn til en solbrun hud. Den hvide off-shoulder bluse, er også en summeritem, jeg bare måtte bestille hjem! Glæder mig til at vise jer det hele, in action.

SPONSORERET

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Off-shoulder in pink