COVER-UP

UPDATED BEAUTY-ROUTINE

picmonkey-image dsc_3716 dsc_3717 dsc_3693 dsc_3689
Hej piger! Jeg tænkte, at det var tid til en opdateret beauty-rutine, eftersom at der er sket lidt på den front. Jeg modtager løbende mange prøver på hudpleje-serier, produkter og andre spændende ting, hvilket til tider kan stresse min hud mere end højst nødvendigt. Udover dette, så kræver hudpleje også den rette vejledning og anvendelse selvfølgelig, særligt hvis man har en særlig hudtype, da vi jo alle er forskellige – nogle af os, skal kæmpe lidt mere end andre, for at holde den sund og næret.

Jeg har til gengæld prøvet en masse og ved godt, at jeg skal have nogle effektive og ‘aktive’ produkter, der går ind og arbejder. Om ikke andet, var jeg forrige uge forbi The Beauty Lounge i Søborg, der er en helt ny skønhedslounge, der mildest talt er SÅ fin, hyggelig og genial efter min mening. Den ligger på Søborg Hovedgade 119 og har et bredt udvalg af skønhedsbehandlinger, alt fra hår til negle og hud.

Jeg fik en hudbehandling hos dygtige Maj, der har mange års erfaring i branchen og virkelig dygtig til sit arbejde. Jeg blev så meget klogere på min hud, den rigtige hudpleje til min hud og i det hele taget, var behandlingen bare så helt igennem fantastisk afslappende og næsten vigtigst af alt, effektiv! Jeg kan både se og mærke forskellen på min hud, efter et besøg hos Maj.

Jeg fik behandlingen behandling, der hedder V.I.P. 3 ansigtsbehandling (90min), samt en voksning af mine bryn, som man også hurtigt bliver afhængig af. Alle Majs V.I.P ansigtsbehandlinger er behandlinger, der er skræddersyet specielt til den enkelte og hvad den pågældendes hud har brug for lige nu. I kan læse meget mere om behandlingerne her, ellers er i velkommen til at skrive her i indlægget.

Nok om behandlingen, nu til min nye hudplejerutine, jeg er så glad for og helt oppe og køre over, mildest talt. Den er egentlig meget enkel, lige til og så er den super effektiv.

Den er bestående af følgende produkter:
Step 1: E.X.F.O Cleanse – beroligende rens, der giver klar og glat hud. Fugter huden og fjerner snavs. Det gode ved denne rens, er at den også kan bruges som en ansigtsmaske, ved blot at lade den sidde på. 2 i én simpelhen!

Step 2: E.Y.E Recovery – øjencreme der reducerer fine linjer, rynker, mørke rander og hævelser, ligesom den har en opstramende effekt.

Step 3: H.Y.D.R.A Corrective serum – en kombination af aktive- og fugtbindende ingredienser, gennemfugter huden og fremmer cellernes evne til at holde på den.

Step 4: B3.Cream – er en 24-timers fugtgivende creme, der forebygger og reducere synlig rødme, pigmentforandringer og ældning af huden.

Step 5: N.E.C.K Recovery – en halscreme der arbejder i synergi og skaber en glat og fastere hud på halsen, denne er opstramende og fornyer huden.

Step 6: P.O.W.E.R Essense tonic – er en eksfolierende lotion, der beskytter huden med fugttab og kan sprøjtes på i løbet af dagen, for at opretholde fugt og beskytte huden mod urenheder og snavs.

Produkterne er fra mærket PH-Formula, som er mit favorit mærke fra nu af, så behøves jeg ikke sige mere <3 Håber I kunne bruge denne guide til noget, jeg vil holde Jer opdateret løbende, da jeg er igang med et behandlingsforløb hos Maj i The Beauty Lounge, som iøvrigt forhandler PH-Formula. Sov dejligt, vi skrives ved imorgen!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

COVER-UP