SOMMERENs MAKEUP MUSTHAVES

Update – on my way to work

Hej søde piger. Jeg er så ked af at jeg ikke nåede at lave et indlæg til jer igår :( Men lige efter skole, tog jeg på arbejde, og var først hjemme klokken 21, da vi havede åbent til klokken 20. I hvertfald kan jeg love jer et indlæg engang i aften, så i må endelig følge med.

Ligenu glæder jeg mig så ubeskrivelig til sommerferien starter, jeg kan næsten ikke vente med at nyde livet på stranden med veninderne, shoppe på strøget og ikke mindst min skønne arbejde, hvor jeg også skal bruge meget tid – alt i alt er jeg sikker på det bliver en lækker sommerferie. Jeg håbe i har haft en skøn start på weekenden. Kys!
tumblr_lpklg875pL1qgwlr0o1_500

6 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SOMMERENs MAKEUP MUSTHAVES