Things she never did

UPDATE FROM THE PALM, DUBAI

PicMonkey CollageGodaften piger! Hermed første opdatering fra solrige og skønne Dubai, som mine søde familie og jeg nyder i fulde drag! Vi ankom i nat ved 1 tiden og var først i seng lidt i 3, da vi lige skulle checke-in, samt endte med at få leveret roomservice – sultne gik vi ihvertfald ikke i seng ;-) Det er min 3. tur til Dubai og mine forældres og søsters 4. og vi er alle forelsket i denne by! Vejret er lige pt. helt igennem fantastisk 35+ grader, høj sol, varmt vand og der er ikke en finger at sætte på noget. Har sådan glædet mig til at koble af på denne tur, og få en gang skyld, vil jeg have mig selv og mit velvære i fokus på denne tur.

Med det sagt, kommer bloggen stadig til at blive opdateret. Jeg skal bare lære at slappe mere af, hvilket jeg tænker denne tur er oplagt til at hjælpe mig med. Jeg har det, som mange af jer måske også føler indiemellem, med at sætte for høje krav til mig selv. Jeg vil altid gerne leverer 100%, være til stede over det hele, hjælpe alt og alle, klarer mig godt i skolen, arbejdsmæssigt osv. – sommetider bringer denne stræben efter det perfekte på en masse forskellige fronter, meget stress i ens hverdag. Jeg bliver bedre og bedre til at lytte efter min krop, men er stadig ikke helt god endnu, da jeg stadig indimellem nedprioterer mig selv, lang mere ift. andre, end hvad jeg burde gøre. Det handler om at leve livet, være til stede i nu’et og ikke mindst nyde det, samt at være glad, lykkelig og bruge tid på det og med dem som man holder af. Nu vil jeg smutte i seng og smøre mig ind i noget aloevera, fik liiidt for meget sol idag ;-) Hihi, vi skrives ved imorgen. Kys!

3 kommentarer

  • Nanna

    Flyver du altid med business-class når du skal ud og rejse? :-D

    Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Things she never did